reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i po spaniu...:crazy: Dzieci wstały to i ja musiałam... I co najgorsze wcale nie czuje sie lepiej... wręcz przeciwnie... :wściekła/y::wściekła/y:Niewiem czy to ta choroba czy ta noc.... I znów gorączki sie nie umiem pozbyć....:sorry2: Od 10 mam 38,7 i stoi w miejscu:baffled::baffled:
Ale ja dzis narzekam... Jestem nie do życia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

Misia IXI trzymajcie sie Kochane....
Umi dla mnie 2 starczy.... Może mi sie odwidzi za 10 lat ale na pewno nie teraz:-p
A co do podkładów to nie używałam tego nigdy i niestety nic nie polece

reklama
oj Pati - dużo zdróweczka dla Ciebie. Ja nie przepadam za spaniem w dzień, chyba, że na prawdę mam taką potrzebę, bo na ogół jestem bardziej niewyspana niż byłam=P

oj Pati - dużo zdróweczka dla Ciebie. Ja nie przepadam za spaniem w dzień, chyba, że na prawdę mam taką potrzebę, bo na ogół jestem bardziej niewyspana niż byłam=P

Włąsnie teraz taki jest tego skutek.... ja też nie lubie ale dzis mnie rozłożyło :((( Jak byłam w ciąży to dużo spałam w dzień....

Dzieki dziewczyny ja uzywalam teraz dream satin liquid, ale za tlusty jak dla mnie:D
Co do uzywania fluidow itp, moj K tylko sie denerwuje, bo twierdzi ze ladna jestem i nie musze, ale w pracy trzeba jakos wygladac :D i tak naprawde ja sie nie lubie malowac dobrze ze do roboty tylko 3 x w tygodniu :D

Dzisiaj moj Kuba pierwszy raz jadl zupke jarzynowa miala robic sama ale byl gerber, oczywiscie sie krzywil przy pierwszej lyzeczce ale zjadl 1/3 sloiczka jak na pierwszy raz to chyba i tak dobrze co ??

patrycja szybko zdrowiej :)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny ja uzywalam teraz dream satin liquid, ale za tlusty jak dla mnie:D
Co do uzywania fluidow itp, moj K tylko sie denerwuje, bo twierdzi ze ladna jestem i nie musze, ale w pracy trzeba jakos wygladac :D i tak naprawde ja sie nie lubie malowac dobrze ze do roboty tylko 3 x w tygodniu :D

Dzisiaj moj Kuba pierwszy raz jadl zupke jerzynowa miala robic sama ale byl gerber, oczywiscie sie krzywil przy pierwszej lyzeczce ale zjadl 1/3 sloiczka jak na pierwszy raz to chyba i tak dobrze co ??

patrycja szybko zdrowiej :)

Pewnie że dobrze... Gratulacje dla Kubusia :):):)

Jejku ile Wy piszecie :-p Dzisiaj nie nadrobię, nie ma mowy, bo Zuzia mi przeszkadza :sorry2:

Daff
a Tobie się okres spóźnia? Czy tylko taki apetyt miałaś, że o ciąży myślisz? :-p
Mi się spóźnia już 9. dzień :baffled::baffled::baffled:

narazie tylko apetyt. z tym ze @ ma byc 14 a ja w ogole jej niecuzje... brzuch nie boli ale jeszcze nic nie przesadzone.

Witam sie i ja:) my wstalismy wczesniej ale dzis siedze smaq w chalupie z Alanem i troche mi przeszkadzal
:) posprzatalam,wykompalam sie:) ale Alan juz odnowa rozpierdowke zrobil:D zaraz czorta musze nakarmic i moze na jakis spacer sie wybiore:)
lenka sliczne zdiecie Adasia miasz w sygnaturce:)
Clio a ty dalej nie na porodowce:p mogly by skurcze z ixi przejsc do ciebie i wtedy bylo by super. Za ixi trzymam caly czas kciuki.
umi fajny taki plakat:)
Daffi i w"s"padlam wczoraj to mi drzwi nie otworzylas:D:D:D

no jak nie ?? a moze cie z kims pomylilam.
u nas dzis ostrzegaja ze chodzi jakis facet w niebieskich roboczych spodniach i wmawia ze zakalda jakies czujniki do gazu czy cos i ze nie wolno go wpuszczac bo to zlodziej i bog wie kto jeszcze.

Ostatnia edycja:
Umi kiedyś chodziłam na zajęcia z Dekoracji Wnętrz,mam sterty gazet typu "Moje mieszkanie". A głównie to dlatego, że sama musiałam pomalować swoje lokum, bo mój eks to już w ogóle dupa była w tym temacie i ciężko mu było wałek do malowania wziąć do łapy ;-) A obecny jest po budowlance, więc jestem na bieżąco ;-) :-)

A ja kupilam nosidło Mei tei i pwoiem wam ze bardzo fajna rzecz. Julka jest w nim bardzo szczesliwa i radosna:)

lolak ty to artystka jesteś :) hehe
mariola9 ja używam Lirene City Matt kosztuje 20zł a wydajny bardzo i długo się trzyma :) kolor toffe bo jest naprawdę jasny a beż jest za blady :p
Pati humorek chyba przez poranek taki i pogoda do tego ja ostatnio też tak miałam :p
Daff uważaj, mnie osobiście denerwują ci z ulotkami dzwonia do wszystkich, zapychają skrzynki a jest na to w holu specjalna kieszonka ;/ ostatnio takiego chłopaka ochrzaniłam bo mnie obudził

a ja zrobiłam sobie michę kisielku z jabłkiem do tego flipsy i mam obiadek jak sie patrzy :D

reklama
Do góry