reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzieki za komplementy co do zdjec ;)
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafilo :D Moje marzenie po prostu sie spelnilo ;)
ale chyba to u nas rodzinne, bo moja matka miala 3 synow i mnie jedną ;)
ja marzyłam o córci i mam=) mogłabym miec same córy, ale mąż jeszcze o synu marzy=)

reklama
Daffodill - a Ty kiedy planujesz drugą dzidzię? Jak to w ogóle jest mieć córkę? ;) Ja sobie jakoś nie wyobrażam bo sama zawsze byłam straszną chłopczycą, miałam samych facetów przyjaciół i ogólnie nie lubiłam dziewczyn...nawet mysle, ze sobie bym nie poradzila z wychowaniem dziewczynki... no i bym byłam zazdrosna o męża ;)

vegas - dobrze, ze Ci sie spelnilo :D

Ostatnia edycja:
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafilo :D Moje marzenie po prostu sie spelnilo ;)
ja chcialam corke, bo mama ma samych wnokow, i mowila ze jak juz jestem w cizy to musi yc dziewczynka,ale urodzil sie aleksiu i za nic w swiecie bym go nie oddala:p synek mamusi hehe

witajcie, dzis w koncu nadalismy paczke do anglii i zdalam sobie sprawe ze K leci juz w nastepna sobote!!:o boje sie boje sie boje sie:( i bede za nim tesknc, ale nie bede Wam tu narzekac,

DAFFI- zdrowka dla Julki:*

Clio- jak tam wyjdze alex czy nie wyjdzie?? jak sie czujesz?

Daff zdrówka dla córuni! i dla Ciebie! :)

Em_x boskie zdjęcia! :-D

no i pozapominałam:sorry: ale czytałam wszystko :)

no to dobranoc jutro będę więcej ;-)

edit.
jeszcze Housik ;-) przed spaniem i lulu :-)

Daffodill - a Ty kiedy planujesz drugą dzidzię? Jak to w ogóle jest mieć córkę? ;) Ja sobie jakoś nie wyobrażam bo sama zawsze byłam straszną chłopczycą, miałam samych facetów przyjaciół i ogólnie nie lubiłam dziewczyn...nawet mysle, ze sobie bym nie poradzila z wychowaniem dziewczynki... no i byłam zazdrosna o męża ;)

vegas - dobrze, ze Ci sie spelnilo :D

my planujemy zaczac staranka we wrzesniu przyszlego roku.
ewentualnie na poczatku 2012 chcemy jeszcze w 2012 by urodzilo sie malenstwo. Julia juz 3 latka bedzie miala wiec tak akurat nam pasuje.
jak to jest miec coreczke? wspaniael...chociaz julka chwilami jest mega chlopczyca.. poczatkow jej glos byl straszny hehe zero delikatnosci i subtelnosci teraz glosik ma jak mala dziewczynka. lecz jest niezniszczalna. obija sie o wszystko nie placze jest twarda jak chlop.
pozatym nie widze trudu w wychowaniu. moj brat ma syna pol roku starszego i na jego podstawie widze ze dziewczynki wcale nie sa takie trudne.
bardzej bede bala sie w przyszlosci. jednak dziewczyny w dzisiejszych czasach potrafia byc duzo gorsze niz mezczycni. poradzilabys sobie z corka to jest pewne.:)

u mnie dzis caly dzien padalo strasznie!
martwilam sie ze cie nie bylo tyle czasu wlasnie smska pisalam!

edit

nie pochwalilam sie jeszcze ze wczoraj Juleczke wieczorem po kapieli odlozylam do lezaczka bo w nim lubi zasypiac zwlaszcza teraz jak taka maruda jest i zarwala lezaczek. caly prent stalowy sie zlamal. moj tato moze to jakos pospawa ale julka nie ma w czym spac i wyjelam jej nosidelko te do 9kg co tylem do jazdy sie siedzi w miare sie buja i dzis w nim lezy. bez tego bujaczka to jak bez reki!

wczoraj po tym incydencie wzielam ja kolo siebie polozylam pospiwealam i po 5 minutach dziecko mi odlecialo! spala juz od 20:30... dla mnie to szok:):):)

ps ja tez cos zaczelam kichac;(;(;(
to niezle:) moze da rade naprawic:) jej ja nie wiem ale ja np boje sie z malym spac. tzn rano spi ze mna juz ale cala noc sie boje....jak byl nworodkiem to 2 tyg ze mna spal i ja caly czas spalam na "czuju",Juz ci kiedys pislaam o tym ze boje sie go np zgniesc...

no ja tez chcialam synka i mam:) ale mi sie wydaje ze jezeli nwet ma sie marzenie co do plciu to nawet jak okaze sie ze jest inna to i tak jestesmy szczesliwi:) jak to sie mowi najwazniejsze zeby malusdzek byl zdrowy:)

Fikusek mi sie nigdy nie zdazylo Julki zgniesc a od porodu 3 miesiace spala z nami ale mielismy wtedy wielkie loze sypialniane wiec miejsca bylo full.. ale teraz spimy na typowej dwuosobowej kanapie.. latwo nei jest wstaje z bolacymi plecami i szyja ale julka jest nie naruszona.

Wiadomosc od IXI:

Hej... Ja ledwo co kontaktuje, dali mi rano i w poludnie jakies silniejsze leki na skurcze i strasznie mnie otepily. Z malym wszystko OK.. Ale predko nie wyjde... znowu mialam jakies skurcze. Pozdrow wszystkie dziewczynyna forum i podziekuj za kciuki. Niestety nie jestem w stanie kazdej odpisac. Buziaki!

ale mi sie wydaje ze jezeli nwet ma sie marzenie co do plciu to nawet jak okaze sie ze jest inna to i tak jestesmy szczesliwi:) jak to sie mowi najwazniejsze zeby malusdzek byl zdrowy:)
no dokładnie. Mąż marzył o synku a jak okazało się, że jest córa tak zakochany po uszy w niej=D

ide spac. straszna cisza tu a ja zaczelam sie zle czuc. w glowie mi sie kreci i brzuch mnie boli...ehhhhh Dobranoc Wszystkim:*

reklama
Do góry