reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiuch no ja właśnie nie wiem czemu to moje dziecię takie uparte :-p może wie ze TAK dobrze już nigdy nie będzie :-p
em_x ja chciałam chłopca a mój B dziewczynkę jakmu powiedziałam potem o tym jak płeć już znaliśmy to mi odpowiedział że mogłam gouprzedzić to by się nie łudził :-p:rofl2:
z IXI faktycznie nie za ciekawie ale najważniejsze żeby Oliwier sie trzymał dzielnie no i Ona też :tak: biedulka
Vegas ta twoja Perełka to zuch dziewczyna :laugh2:
fikusek ty to mróweczka jesteś
MISIA92 sms: dostaje leki na szybszy rozwój płucek Michałka gdyby się miało wcześniej zacząć i będą ich obserwować ale czują sie dobrze. a wy tam pewnie szalejecie na forum:)

ja też zmykam do łóżeczka :tak: zaczęli u nas na osiedlu grzać :rofl2::rofl2::rofl2: jest milusio i nie marznę nareszcie :laugh2: Dobranocka :rolleyes:

Fikusek co do wkladki to moj gin mowil ze raczej kobiety po 30 decyduja sie na to i te ktore nie chca miec dzieci. Jak mi to powiedzial to wiecej nie pytalam wiec ja nie wiem bo jak czytalam to koszt ok 150 zl ale mniej wiecej 7 lat chodzisz z nia mega oszczednosc.

Daff kurujcie sie, ciepla herbatka z cytrynka i miodem mi zawsze pomaga na lekkie przeziebienie :)
Ech... martwi mnie ixi choc sie jeszcze dobrze nie poznalysmy, ale ja to zawsze przezywam jak sie komus cos dzieje ona to juz mi sie snila z tego wszystkiego. No i mam nadzieje ze z misia tez bedzie ok.

A teraz krotkwa wzmianka o moim okropnym wieczorku ... :wściekła/y:a wiec mialm caly dom ludzi w tym 2 maluchow 3 latka i mala Wiki w pon skonczy rok. Akurt przyszli jak Kuba mial isc spac ale, ze mala jest ciekawska, a w dodatku rozkrzyczana, to moj Kubinek nie mogl zacnac. Przyszli po 19 a zasna po 22.30 caly czas mi plaka i nie mogl spac, bo slyszal glosy dzieci tak mi go szkoda bylo:-(W jego oczach bylo widac taki smutek i zal ze nie moze pospac:-(

Wiecie co, tak sie ciesze, ze jest to forum, bo na codzien to nie ma do kogo brzydko mowiac geby, jestem bardzo happy ze odnalazlam sie wsrod WAS.

DZJ!!!

Ostatnia edycja:
mariola ja gadalam z koleznkami i duzo ma wkladki i wlasnie mozna pozniej dzieci jeszcze miec i one sa dosc mlode:) moze sa jakies :lepsze" wkladki:)

fikusek to fajnie, bo mi sie wydaje ze to chyba jeden z lepszych rodzajow anty... i mi by najlepiej odpowiadal.

em_x ja chcialam zawsze pierwsze synka,a druga dziewczynke. Moze to glupie myslenie , ale uwazam ze chlopak tanszy w utrzymaniu

fikusek to fajnie, bo mi sie wydaje ze to chyba jeden z lepszych rodzajow anty... i mi by najlepiej odpowiadal.

em_x ja chcialam zawsze pierwsze synka,a druga dziewczynke. Moze to glupie myslenie , ale uwazam ze chlopak tanszy w utrzymaniu
no mi tez,jak pojde w koncu do gina to dopytam....bo w sumie znam ten spsob tylko od kolezanek.

reklama
hmm witam wieczorowo drogie panie ;)
My wlasnie skonczylismy jesc chipsy ale przeszla mi zachcianka jak sprobowalam takich okropnie capiacych octem tragedia a anglicy sie nimi zachwycaja blee ;(
nie ma to jak leys jej jak ja wam zazdroszcze ze mozecie je kupic w kazdym sklepie bo ja tu nigdzie ich nie moge zdobyc ;(
na szczescie mama mi paczke zrobi i wrzuci pewnie kilka paczek chipsow ;)

Do góry