Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ale urodziłaś w terminie?dobranoc:***
oj to z ixi nie za dobrzewiem co to znaczy barac te leki silne na skurcze:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale urodziłaś w terminie?dobranoc:***
oj to z ixi nie za dobrzewiem co to znaczy barac te leki silne na skurcze:/
haha 5 dni po terminie i mi wywolywaliale urodziłaś w terminie?
no widzisz, więc z Ixi będzie dobrze=Dhaha 5 dni po terminie i mi wywolywali![]()
no ale ja troche pozniej zaczelam miec takie powazniejsze skurcze.no widzisz, więc z Ixi będzie dobrze=D
może wie ze TAK dobrze już nigdy nie będzie

biedulka
zaczęli u nas na osiedlu grzać 

jest milusio i nie marznę nareszcie
Dobranocka 
a wiec mialm caly dom ludzi w tym 2 maluchow 3 latka i mala Wiki w pon skonczy rok. Akurt przyszli jak Kuba mial isc spac ale, ze mala jest ciekawska, a w dodatku rozkrzyczana, to moj Kubinek nie mogl zacnac. Przyszli po 19 a zasna po 22.30 caly czas mi plaka i nie mogl spac, bo slyszal glosy dzieci tak mi go szkoda bylo:-(W jego oczach bylo widac taki smutek i zal ze nie moze pospac:-(no mi tez,jak pojde w koncu do gina to dopytam....bo w sumie znam ten spsob tylko od kolezanek.fikusek to fajnie, bo mi sie wydaje ze to chyba jeden z lepszych rodzajow anty... i mi by najlepiej odpowiadal.
em_x ja chcialam zawsze pierwsze synka,a druga dziewczynke. Moze to glupie myslenie , ale uwazam ze chlopak tanszy w utrzymaniu