reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hmm witam wieczorowo drogie panie ;)
My wlasnie skonczylismy jesc chipsy ale przeszla mi zachcianka jak sprobowalam takich okropnie capiacych octem tragedia a anglicy sie nimi zachwycaja blee ;(
nie ma to jak leys jej jak ja wam zazdroszcze ze mozecie je kupic w kazdym sklepie bo ja tu nigdzie ich nie moge zdobyc ;(
na szczescie mama mi paczke zrobi i wrzuci pewnie kilka paczek chipsow ;)

Ja jak bylam w Anglii bylam jedyna osoba, ktora jadla te chipsy, uwielbialam je hehe:-D, ja widzialam tam chipsy podobne do lay's nazywaly sie chyba walkers czy jakos tak:sorry2:
fikusek jak bedziesz wiedziala wiecej na tn temat to daj znac.

Ide juz spac dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
nio podobne sa wlasnie je jadlam ale smierdza octem ;(
mam nadzieje,ze mi nie za szkodza bo wiadomo oni jedza je w gigantycznych ilosciach a ja ograniczam troszke bo przed ciaza to chipsa zadnego do ust nie wzielam chyba ,ze o smaku ogorkow i smietany leysy te sa najlepsze ;)
ja sie dziwie ze tobie smakowaly chyba,ze czerwone,czarne,niebieskie,te jedyne nie czuc octem ;)

Ostatnio jadłam te walckersy czy jakos tak i powiem,ze nawet mi smakowały.
Jeszcze lepsze są Pringelsy octowe. Do piwka idealne.

Tak sobie czytam i myśle o tych plastrach. Troszkę bym się bała o skuteczność-nie wiem czemu. Pewnie w płodne zabezpieczałabym się dodatkowo. Pogadam o tym z ginem. Zobacze co on mi doradzi.

mariola pewnie ze dam znac tylko wykop mmnie do tego gina bo juz nie wiem ile czassu sie wybieram:D:D:D moze uda mi sie w ten piatek pojsc bo przyjmuje:)

witam sie z rana :) my od 6 nie slimy,maly psoci,podarl mi waciki kmosmetyczne i lece to posprzatac i na sniadanko ruszamy:)

Witam sie
nie wiem jak ja bede dzis funkcjonowac. julka zasnela o 21 ale wstala juz po 22 z placzem i nie dalo jej sie uspokoic. maz wyszedl z pokoju i spal w drugim a ja sie meczylam cala noc. ona w ogole nie chciala spac., taki katar ja chwycil na noc ze oddychac noskiem nie mogla. furczalo jej kaszlala od tego kataru i w ogole koszmar. posmarowalam jej dziasla bo te 3 zeby idace naraz sa bardzo bolesne i chociaz godzinke zdrzemnelysmy sie. ale juz od 4 ja sil ni9e mialam. poszlam zbudzic meza zeby on posiedzial a ja sie przespie i pozniej sie zmieimy. ale jakos o 5 udalo mu sie ja wlozyc do fetelika samochodwego tego do 9 kg bo tam wyzej jest glowa a z poduszki zjezdzala. no i od tej 5 do 7 pospala. szczerze? poki co nie czuje zmeczenia alejuz wiem co to bedzie tak kolo 12-13...ehhh bidulka moja. a mnie juz dzis nic nie boli kompletnie ale za to mowic nie moge. gardlo odmawia posluszenstwa.

dzieki za komplementy co do zdjec ;)
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafilo :D Moje marzenie po prostu sie spelnilo ;)
ale chyba to u nas rodzinne, bo moja matka miala 3 synow i mnie jedną ;)
Super zdjecia:tak:
Co do płci to ja pierwszqa chcialam córe i byla, potem chcialam chlopaczka i tez sie udalo:-)
No ale za trzecim razem nie wypalilo bo chcialam dziewczynke a mam Mikusia, ale nie oddałabym go za nic w świecie... ;-)

Witam sie z rana, ale malo wczoraj napisalyscie:-) spokojnie was nadrobilam.
Biedna ixi, trzymam kciuki za nią caly czas!
Za misie tez trzymam, i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Daff zycze zdrówka dla ciebie i małej:*
Nom a ja wczoraj zaszalałam u rodziców, heh ale cóż...:-D maż sie pofukał ale poxniej sie pogodzilismy...:-p :-D
Co tam u was? u mnie pogoda troche do d**y ale nie pada. mgla jest i tak ponuro...
a to moj najmlodszy mężczyzna... :)

Załączniki

• DSC02428.JPG
    DSC02428.JPG
    42,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC02422.jpg
    DSC02422.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny. Ale mam nadrabiania ale tylko od 3004 strony bo na więcej nie mam chęci.
Wczoraj cały dzień na dworze spędziliśmy.
S uspał dzieci ok 21 a ja sobie siedziałam na kompie ale nie miałam siły nadrabiać. Poszłam spać i pewnie jeszcze przed 22 zasnęłam. A Mareczek zrobił pobudkę o 2.30 tak jak poprzedniego dnia. Ma szczęście tym razem szybciej udało mi się go uspać. ALe i tak spałam do 7.30.
Na śniadanie zrobiłam sobie placuszki z jabłkami i cynamonem. mniam, pychota.
A pogoda dzisiaj do kitu.
Patrycja Dużo zdrówka dla Ciebie.
Em_x Super zdjęcia. Najbardziej to mi te kotki się podobają.
Justysia Trochę dużo. Ale najlepiej jak gin spojrzy na te wyniki.
Vegas Ale smaka mi narobiłaś na tę pizzę.
Daff Zdrówka dla Julci.
Kasiuch To normalne że będziesz tęsknić. A na długo K wyjeżdża?
Ixi Współczuję. ja po lekach na skurcze całe dnie spałam. Inna sprawa. Lepiej jak leżysz pod obserwacja i pod ręką masz pomoc niż coś w domu miałoby się stać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry