Liza
Fanka BB :)
paulqa24 jak sie czujesz?
ciaze dobrze przechodzisz?:-)
Ja to se ide zrobie dwie kanapki na ciepło a co tam
i tak Miki ze mnie wszystko wyciaga;]
Ja to se ide zrobie dwie kanapki na ciepło a co tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lenka miednicowe położenie- za nic nie chce go mała zmienić ;-).
Patrycja wnerwia mnie to, bo psycha mi już wysiada, a jak mam czekać jeszcze tyle to świra dostanę ;-) A czemu tak długo?? Pewnie ich widzi misie.. Do 2 tyg mają czas to po co się wcześniej przemęczać
Witaj paulqa24 :-)
Vegas czekamy na córeczkę :-)
Wiecie co, przyznam że i ja jestem głodna, choć jakieś dwie godziny temu zjadłam michę pełną spaghetti no ale cóż to już chyba takie uroki :-)
Ja bym zjadła pyszniutkiego puszystego omleta z dżemikiem i śmietanką MNIAM :-) tylko nie chcę mi się iść i zrobić w końcu po raz enty trzeba obejrzeć SHREK'a w TV ;-)
Witamy :-)dobry wieczór![]()
bez sensu zamiast zalatwic od razu sprawe to problemy stwarzaja ale taki urok polskiej słuzby zdrowiaLenka miednicowe położenie- za nic nie chce go mała zmienić ;-).
Patrycja wnerwia mnie to, bo psycha mi już wysiada, a jak mam czekać jeszcze tyle to świra dostanę ;-) A czemu tak długo?? Pewnie ich widzi misie.. Do 2 tyg mają czas to po co się wcześniej przemęczać
Witaj paulqa24 :-)
Nie Ty jedna ale ja już nie moge nic zjeść... dietkawitamy serdecznie w naszym gronie:-)
bosze babki ja tez zgłodniałam..... ;] heh
a ja bez TV jestem buuuuuuuuuuuuuuVegas czekamy na córeczkę :-)
Wiecie co, przyznam że i ja jestem głodna, choć jakieś dwie godziny temu zjadłam michę pełną spaghetti no ale cóż to już chyba takie uroki :-)
Ja bym zjadła pyszniutkiego puszystego omleta z dżemikiem i śmietanką MNIAM :-) tylko nie chcę mi się iść i zrobić w końcu po raz enty trzeba obejrzeć SHREK'a w TV ;-)
paulqa24 jak sie czujesz?ciaze dobrze przechodzisz?:-)
Ja to se ide zrobie dwie kanapki na ciepło a co tami tak Miki ze mnie wszystko wyciaga;]