reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja Tobie również Vegas ;-)
Spaghetti tylko nie z takim makaronem jak trzeba bo zamiast typowego makaronu do spaghetti kupiłam długie wstążki... nie wiem jak wam ale często mi się zdarzają jakieś wpadki, tak samo z ciastkami chciałam czekoladowe a kupiłam kawowe bo myślałam że własnie są czekoladowe... dlatego lepiej mnie na zakupy nie wysyłać :-D

Lenka miednicowe położenie- za nic nie chce go mała zmienić ;-).

Patrycja wnerwia mnie to, bo psycha mi już wysiada, a jak mam czekać jeszcze tyle to świra dostanę ;-) A czemu tak długo?? Pewnie ich widzi misie.. Do 2 tyg mają czas to po co się wcześniej przemęczać :dry:

Witaj paulqa24 :-)

Lolkak-Wiem ,ze czasem dzieci obracają sie tak późno,ale jednak rzadko. Wola cię męczyć. Nawet jeśli chcą się jeszcze wstrzymać to dobrze jakby ci już dali termin. Współczuje i mam nadzieje,ze już wkrótce będziesz miała córeczkę przy sobie.

Witaj paulqa24:)

Vegas czekamy na córeczkę :-)
Wiecie co, przyznam że i ja jestem głodna, choć jakieś dwie godziny temu zjadłam michę pełną spaghetti no ale cóż to już chyba takie uroki :-)
Ja bym zjadła pyszniutkiego puszystego omleta z dżemikiem i śmietanką MNIAM :-) tylko nie chcę mi się iść i zrobić w końcu po raz enty trzeba obejrzeć SHREK'a w TV ;-)

Nieeee noooo koniec o jedzeniu ;-) :-) Ale ściągnę od Ciebie omleta ;-) Spadam jeść ;-)

Lenka idę w poniedziałek to może chociaż pocieszą mnie i podadzą jakiś przybliżony termin ;-)

Ostatnia edycja:
Witamy :-)
Lenka miednicowe położenie- za nic nie chce go mała zmienić ;-).

Patrycja wnerwia mnie to, bo psycha mi już wysiada, a jak mam czekać jeszcze tyle to świra dostanę ;-) A czemu tak długo?? Pewnie ich widzi misie.. Do 2 tyg mają czas to po co się wcześniej przemęczać :dry:

Witaj paulqa24 :-)
bez sensu zamiast zalatwic od razu sprawe to problemy stwarzaja ale taki urok polskiej słuzby zdrowia:crazy::crazy::crazy:

witamy serdecznie w naszym gronie:-)

bosze babki ja tez zgłodniałam..... ;] heh
Nie Ty jedna ale ja już nie moge nic zjeść... dietka:nerd::nerd:
Vegas czekamy na córeczkę :-)
Wiecie co, przyznam że i ja jestem głodna, choć jakieś dwie godziny temu zjadłam michę pełną spaghetti no ale cóż to już chyba takie uroki :-)
Ja bym zjadła pyszniutkiego puszystego omleta z dżemikiem i śmietanką MNIAM :-) tylko nie chcę mi się iść i zrobić w końcu po raz enty trzeba obejrzeć SHREK'a w TV ;-)
a ja bez TV jestem buuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D
paulqa24 jak sie czujesz?:) ciaze dobrze przechodzisz?:-)
Ja to se ide zrobie dwie kanapki na ciepło a co tam;) i tak Miki ze mnie wszystko wyciaga;]

Eliza a Ty znów o jedzeniu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Eliza_eM początki były ciężkie ;) pierwsze trzy miesiące mdłości na okrągło, a później juz lajcik ;-) teraz powiem szczerze że zostało tylko 8tygodni do terminu a ja w cale się nie czuję jakbym miała rodzić, raczej się czuję tak na 5 misiąc ;-) nie ma tragedii, tylko brzuszek coraz szybciej rośnie, choć w wiązaniu butów jeszcze nie przeszkadza tak bardzo :-D

reklama
Do góry