reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie ponownie.
no widze ze kolezanki sie wyslily. no coz nie zmaierzam tego komentowac. ale kiedys gdzies ktos wielkimi literami napisal! masz problem? wyjasniaj go na pw a nie zasmiecasz czyjs watek. to ze u was porzadku nie ma to nie znaczy ze nasze moderatorki maja miec z tym problem!

Napisałabym cos jeszcze ale afera by byla a to niepotrzbne.

Nom a teraz zaczynajac nowy rozdzial zycia forumowego jak gdzies mi sie tu obiło bez "żmii"
napiszemy tak. bylysmy u mamy z juulcia.. mała pocudowała jak zawsze:)
Do tej pory robila tylko 2 kroki sama dzis przeszla caly pokoj ale dupcia jeszcze lata:D
Moja coreczka konczy dzis 9 miesiecy i taki maly sukcesik ma juz na koncie:)
wow, brawo Juleczko=)

reklama
Dziewczyny 9 miesięcy temu jeszcze kilka godzin temu męczyłam się na porodówce ze wstretnymi skurczami! o tej godz juz bylam na sali normalnej i przyszli do mnie rodzice zobaczyc wnuczkę:)
nie mogli sie nacieszyc a mama calyczas na rekach ja miala:)
ale mi sie na wspomnienia wzielo:)

Kasiuch biedna przytulam! rozstanie z ukochanym to musi być straszne! :-(

oooooo 1000 lat dla Juleczki bo dzisiaj kończy już 9 miesięcy jej ale z niej już duża dziewczynka ;-)

Dziewczyny 9 miesięcy temu jeszcze kilka godzin temu męczyłam się na porodówce ze wstretnymi skurczami! o tej godz juz bylam na sali normalnej i przyszli do mnie rodzice zobaczyc wnuczkę:)
nie mogli sie nacieszyc a mama calyczas na rekach ja miala:)
ale mi sie na wspomnienia wzielo:)
no tak, przecież dzisiaj Juleczka kończy 9 miesięcy=) wiedziałam o tym jeszcze rano a przez zalatany dzień wypadło mi z głowy. Najlepszego dla Małej i wielu sukcesów=) No i zdrówka=)

Ja to powiem wam szczerze że nie mam już dziś siły, niby nudzi mi się od tego nic nie robienia, ale dziś jak posprzątałam to aż przyjemnie czuć zmęczenie.
Mój A, jak pojechał na ryby rano, zaginął w akcji chyba bo cisza w eterze nic nie wskazuje na to żeby miał zaraz wrócić, a już mi się tak cholernie nudzi że masakra.
Mała dziś mi juz zaczyna dokazywać i coś tam wpycha pod żeberko, bo uwiera, ale nie przeszkadza aż tak bardzo:)

no to ja mogę napisac teraz co u nas się dzisiaj działo. Nocka fajna bo jeszcze dzisiaj ostatnią noc Mała spała ze mną=) co prawda 2 razy miała ataki płaczu, nie wiem czemu, ale w miarę szybko usypiała po nich. Dzień niby o 6 rozpoczęty, ale potem od 7.30 do 9 pospałam z Małą jeszcze, razem z mężem, tyle, że on potem kontynuował z racji, że był po nocce i wstał o 16 hehe=) Z rana zajmowałam się Królewną, sprzątałam, potem mama mi wzięła córę na wycieczkę to mogłam sprzątac dalej bo z Martynką jestem w stanie dół posprzątac, ale jak górę chcę potem sprzątac to już nie mam pomysłów czym zabawiac w tym czasie Perłę i zazwyczaj wtedy Miśka się nudzi, jest marudna i wtedy moja mama przejmuję pałeczkę i się nią zajmuje.
Popołudniu obiad wiadomo a potem /ok 17/ jechaliśmy w 3kę do prababci Martyniątka. W drodze powrotnej zakupy w Tesco takie weekendowe i Myszka ok 19.30 już spała. Z mężem mamy czas na relax. Może filma lukniemy a może MT. Na pewno będę netowac w między czasie=)

a tu portret Małej o którym pisałam bo Ewi chciała zobaczyc. Autorstwa mojej kumpeli. Na tym portrecie Myszka miała 5 miesięcy. Był on malowany dla mojej mamy na urodzinki, które miała w czerwcu=D

Zobacz załącznik 284890

no to super aktywny dzień, brakuje mi takich dni, ale to pewnie już niedługo się zmieni ;)

portrecik ekstra po prostu, sama chyba zainwestuje w takie coś jak malutka już się urodzi :)

swoją drogą jak dodałaś foto? bo ja nie potrafię korzystać z tego programu do dodawania zdjęć :/

reklama
Do góry