reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
widzieliście idiote? ja pierdziele jak można się doprowadzić do takiego stanu... jak można tak wyglądać ja nie wiem ... w życiu nie chciałabym być z takim facetem :/

no to super aktywny dzień, brakuje mi takich dni, ale to pewnie już niedługo się zmieni ;)

portrecik ekstra po prostu, sama chyba zainwestuje w takie coś jak malutka już się urodzi :)

swoją drogą jak dodałaś foto? bo ja nie potrafię korzystać z tego programu do dodawania zdjęć :/
W zaawansowanej edycji zarządzaj załącznikami=D / z pamięci piszę /

Kasiuch a czemu Twój K wyjechał? Gdzie wyjechał i kiedy wróci????

przykro mi:(

a co sie stalo? czem,u wyjechal? na dlugo??/
strasznie wspolczuje!
dziekuje dziewczyny, wyjechal do pracy w ramach na sej wyprowadzki...nie wroci bo ja mam do niego dojechac a najgorsze ze nie wiem kiedy dojade, moze to byc za 2 mies. (marzenie raczej) albo za po, roku (tego nie zniose:/:()
PaulQa- pojechal do uk.

wiem ze juz dolecial takze troszke mi lzej

a teraz olek tak zalosnie plakal jak nigdy nie dal sie uspokoic, i nie wiem czy to zab mu idzie czy jakas alergia bo wyskoczyly mu jakies krostki na plecach://///

yh....:( bede wam tu smucic przez bajblizsze dni:p

a ha DAFFI WSZYSTKIEGO NAJNAJ DLA JULKI!!!!!!!!

kurczę nieciekawie rzeczywiście :( ale chyba będzie Cię odwiedzał??? czemu nie możesz do niego dojechać jakoś szybciej???

marudź ile chcesz :) ja z chęcią wesprę jak tylko będę mogła i potrafiła

heja dziewczyny:)
na wstepie Kasiu zleci szybciej ten czas niz sie wydaje,dasz rade kochana i jak jest ci zle to pisz:*
Gratulacje dla Juleczki:* i wszytkiego njlepszego:)
Witam nowa mame:)
no i wybaczcie ze nie nadrabiam ale ja dalej chora ,malemu juz praktycznie przeszlo ale ja sie chyba czuje gorzej ale na cale szczescie wczorajsza nocka byla juz przespana:) wiec moze nie bedzie tak zle:) Alan lazi po chalupie jak szalony:)

Mam nadzieje ze u Was wszytko dobrze,nikt nie choruje:)

Dziekuja Wam dziewczyny kochane jestescie,

PAULQA- nie moge wczesniej bo on musi tam wszystko zalatwic prace mieszkanie dla nas rzeczy dla Olka.... zeby wwszystko bylo gotowe jak dolaczymy do niego,i on tez nie odwiedzi nas wlasne z tego powodu,
jeszcze Olek mi tu wariacje jakies urzadza zamiast spac, no zalamka normalnie!

lece dziewczynki odetchnac troche! dobranoc!

reklama
zachowaj spokój. Olek też pewnie odczuwa że cos jest nie tak i dlatego dziś tak reaguje i się tak zachowuję, musisz zacisnąć zęby i nie denerwować się na niego przypadkiem.

Do góry