reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
W zaawansowanej edycji zarządzaj załącznikami=D / z pamięci piszę /no to super aktywny dzień, brakuje mi takich dni, ale to pewnie już niedługo się zmieni
portrecik ekstra po prostu, sama chyba zainwestuje w takie coś jak malutka już się urodzi
swoją drogą jak dodałaś foto? bo ja nie potrafię korzystać z tego programu do dodawania zdjęć :/
Kasiuch a czemu Twój K wyjechał? Gdzie wyjechał i kiedy wróci????
przykro mi![]()
dziekuje dziewczyny, wyjechal do pracy w ramach na sej wyprowadzki...nie wroci bo ja mam do niego dojechac a najgorsze ze nie wiem kiedy dojade, moze to byc za 2 mies. (marzenie raczej) albo za po, roku (tego nie zniose:/a co sie stalo? czem,u wyjechal? na dlugo??/
strasznie wspolczuje!
PaulQa- pojechal do uk.
wiem ze juz dolecial takze troszke mi lzej
a teraz olek tak zalosnie plakal jak nigdy nie dal sie uspokoic, i nie wiem czy to zab mu idzie czy jakas alergia bo wyskoczyly mu jakies krostki na plecach://///
yh....
a ha DAFFI WSZYSTKIEGO NAJNAJ DLA JULKI!!!!!!!!
fikusek1988
Mama Alanka:)
heja dziewczyny
na wstepie Kasiu zleci szybciej ten czas niz sie wydaje,dasz rade kochana i jak jest ci zle to pisz:*
Gratulacje dla Juleczki:* i wszytkiego njlepszego
Witam nowa mame
no i wybaczcie ze nie nadrabiam ale ja dalej chora ,malemu juz praktycznie przeszlo ale ja sie chyba czuje gorzej ale na cale szczescie wczorajsza nocka byla juz przespana
wiec moze nie bedzie tak zle
Alan lazi po chalupie jak szalony
Mam nadzieje ze u Was wszytko dobrze,nikt nie choruje
na wstepie Kasiu zleci szybciej ten czas niz sie wydaje,dasz rade kochana i jak jest ci zle to pisz:*
Gratulacje dla Juleczki:* i wszytkiego njlepszego
Witam nowa mame
no i wybaczcie ze nie nadrabiam ale ja dalej chora ,malemu juz praktycznie przeszlo ale ja sie chyba czuje gorzej ale na cale szczescie wczorajsza nocka byla juz przespana
Mam nadzieje ze u Was wszytko dobrze,nikt nie choruje
lolkak
Październikowa Mama Mai
Kasiuch trzymaj się mocno!!! Wiem, że to tak łatwo powiedzieć, ale dasz radę :-) twarda babka z Ciebie :-)
Elizka ale Twój mały już duży :-)
Daffi gratulację z okazji prawie urodzin Julki ;-)
Fikusek ja też chora.
Elizka ale Twój mały już duży :-)
Daffi gratulację z okazji prawie urodzin Julki ;-)
Fikusek ja też chora.
Dziekuja Wam dziewczyny kochane jestescie,
PAULQA- nie moge wczesniej bo on musi tam wszystko zalatwic prace mieszkanie dla nas rzeczy dla Olka.... zeby wwszystko bylo gotowe jak dolaczymy do niego,i on tez nie odwiedzi nas wlasne z tego powodu,
jeszcze Olek mi tu wariacje jakies urzadza zamiast spac, no zalamka normalnie!
lece dziewczynki odetchnac troche! dobranoc!
PAULQA- nie moge wczesniej bo on musi tam wszystko zalatwic prace mieszkanie dla nas rzeczy dla Olka.... zeby wwszystko bylo gotowe jak dolaczymy do niego,i on tez nie odwiedzi nas wlasne z tego powodu,
jeszcze Olek mi tu wariacje jakies urzadza zamiast spac, no zalamka normalnie!
lece dziewczynki odetchnac troche! dobranoc!
reklama