reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mój pojechał to mam chwilke.... poczytałam Was troche.....
Kasiu mój szwagier kilka lat temu pojechał w ciemno do Anglii .... i udało mu sie znalazł prace i już po 2 miesiacach ściagał tam swoja narzeczoną. Ale to było kilka lat temu niewiem jak jest teraz :////
Ixi moja mama też nam sie do wszystkiego wtrącała..... dlatego juz z nią nie mieszkam od prawie 4 lat.....

AAAAA zapomniałam byłam dzis w rodzinnym zmienic ten adres w końcu i nie było tak źle jak sie spodziewałam....ustaliłysmy od razu termin do złożenia wniosków..... i posmiałyśmy sie ...... :):):):p:p

Ostatnia edycja:
reklama
jestem :-D po całym dniu na polku i potem obiad marudniś teraz już śpi a ja jestem ale tylko na chwilkę bo G. ma coś do zrobienia;-)

A ja na chwilke (nie wchodzi mi litera po "a" wiec daje kropki w jej miejsce:-p) ...o ro...ie papryke ale cos skonczyc nie moge przez Kacpra wyje jak opetany, az mi głowa pęka. Na razie jakos wytrzymuje i sie nie odwracam do niego ale normalnie mi rece opadają... ale on ma ostatnio jazdy
Elizka czemu nie poznajesz?

edit nie uwierzycie przeczytałam mu ..ajke dograłam teatrzyk z misiem, mały sie zasmiewał nagle połozył sie na ...rzuchu naciągnął miska na głowe i zasnął!! no zgłupiałam dosłownie zawsze spi z 3 miskami i to nie pomagało atu jeden teatrzyk czesc i ...uzi z misiem i taka akcja. Dosłownie szok

Ostatnia edycja:
reklama
A ja na chwilke (nie wchodzi mi litera po "a" wiec daje kropki w jej miejsce:-p) ...o ro...ie papryke ale cos skonczyc nie moge przez Kacpra wyje jak opetany, az mi głowa pęka. Na razie jakos wytrzymuje i sie nie odwracam do niego ale normalnie mi rece opadają... ale on ma ostatnio jazdy
Elizka czemu nie poznajesz?

edit nie uwierzycie przeczytałam mu ..ajke dograłam teatrzyk z misiem, mały sie zasmiewał nagle połozył sie na ...rzuchu naciągnął miska na głowe i zasnął!! no zgłupiałam dosłownie zawsze spi z 3 miskami i to nie pomagało atu jeden teatrzyk czesc i ...uzi z misiem i taka akcja. Dosłownie szok

hehehheh umi cos ci wcielo niezle "b" ciekawe co zes robila. widzisz musisz wiecej teatrzykow odgrywac to ci dziecko bedzie pieknie zasypialo:)

Do góry