reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :) Dziewczyny mam pytanko. Staramy się 5 miesięcy o malucha i dalej nic. Ale ten cykl mam dość dziwny, bo jeszcze takiego nie miałam. Doskonale czułam owulację ( 21.09 )a nigdy tak nie miałam, bałam się że coś jest nie tak więc poszłam do lekarza i mi powiedziała, że to własnie jest owu, my sie kochalismy 18,19,20.09 no i 21.09 też. Ale nie miałam żadnych objawów typu śluz. Poprostu tak jak nigdy bolały mnie piersi. No ale do dziś mnie boli brzuch, w nocy sie budze i sie zwijam i piersi nadal bolą jak dotknę. Śluzu jak nie miałam tak teraz mozna powiedzieć ze sie leje ciurkiem, ale jest biały, wodnisty i dużo go;P Podbrzusze dalej boli tak jakbym miała zaraz dostać @, a do niej jeszcze tydzien. Wspomnę że biorę duphaston, na podtrzymanie ewentualnej ciązy bo kiedyś miałam problemy z @. Pomoże któraś? Bo nie chce sie nakręcać zbytnio..

hmmmm no ja mam nadzieje ze moze ci sie w koncu uda.
ja tez bardzo dobrze odczuwam owulacje strasznie boli mnie jajnik jest to bol taki ze dotknac sie w to miejsce nie idzie.
ale jak śluz wodnisty to raczej chyba nie ciąża ale jest biały wiec cięzko powiedziec.
moim zdaniem narazie nie powinnas się łudzić bo rozczarowania są niemiłe.
ale czekaj i obserwuj co sie dzieje chociaz ten tydzien czasu w ktorym podejrzewasz ze ma @ przyjsc.
a poznije bedziemy dalej myslec i kombinowac. oby @ wstretna juz nie przyszła do Ciebie! trzymam &&&&&&&

reklama
lolkak wiem co czujesz ja swoj ogromny brzuch w rekach nosilam od 7 msc, kazdy sie smial ze dziecko juz na rekach nosze a kregoslup ... myslalam ze peknie ale u Ciebie to kwestia paru chwil i maluch bedzie z Nami :tak:

A moze mi ktos napisac co z misia92
I z tego co zdolalam doczytac to Clio urodzila :-D u niej wszystko ok ona juz w domku.
Ijeszcze jedno wie ktos jak na laptopie robi sie no znak zapytania, dwukropek i takie tam hehehee bo nie moge zrobic tak jak na normalnym kompie

Witam z rana..No i mnie na całego dopadło choróbsko.

Tak jak przeszedł ból gardła, uszu.. i nawet zatoki już tak nie bolą ale katar dalej jest.. tak zaczął sie kaszel:-( kaszle mnie i kaszle.. I kurcze nie wiem co zrobić.

Jak byłam ostatnio u lekarki z przeziębieniem i kaszlem przepisała mi mucosolvan w tabletkach. Ale nie jadłam go wtedy... jakoś samo przeszło.. Ale teraz wątpie, żeby samo przeszło.. i zastanawiam się czy go nie wziąc.:confused:
Mam pewne obawy, bo przenika on przez łożysko i jest w kategorii leków B, co oznacza, że teoretycznie nie wywiera wpływu na ludzki płód ale np. u zwierząt już coś tam zaobserwowano.
I teraz nie wiem czy go brać czy nie.. można któraś wie coś na ten temat lub może doradzić? :-(

Mariola ja mam laptopa, ale wszystko jest tak jak na kompie=) Dwukropek to shift i klawisz z dwukropkiem, pytajnik też shift, ale z pytajnikiem łączony.

Misia
jest w domciu z Michasiem. Mały ładnie przybiera na wadze=) Nie ma niebezpieczeństwa. Wiadomo Misia musi się oszczędzac, ale jest OK.

Ja też niestety chodzę zasmarkana i mam zatkane uszy=/

Ostatnia edycja:
Dzieki Vegas

ixi to nie ciekawie ja moge powiedziec tylko tyle ze jak bylam chora a byl to 9 msc to lekarz mi powiedzial ze leki nie maja juz wplywu na dziecko ale nie wiem jak w twoim przypadku

ixi rewelka sweterek.

Jest tu taki spokoj ze nie wiem czy mi ktos odpisze:-D

Chcialam sie Was poradzic, a wiec daje Kubusiowi juz obiadki, zupki itp., ale nie wiem jak mu ulozyc odpowiednia diete do jego wieku jak to mu odpowiednio zbilansowac. Szwagierka powiedziala mi zeby rano dawac mu kleik lub kaszke, w porze obiadowej obiadek lub zupke, potem deser i na kolacje kleik lub kaszke w zaleznosci co jadl rano ale wydaje mi sie ze to troche duzo. :confused::confused:
Jak Wy wprowadzalyscie nowe posilki i jak menu waszych szkrabow wygladalo w ciagu dnia, a moze powinnam dawac mu cos innego. Prosze pomozcie bo nie wiem co robic:zawstydzona/y:

reklama
Do góry