WitamDziewczyny mam pytanko. Staramy się 5 miesięcy o malucha i dalej nic. Ale ten cykl mam dość dziwny, bo jeszcze takiego nie miałam. Doskonale czułam owulację ( 21.09 )a nigdy tak nie miałam, bałam się że coś jest nie tak więc poszłam do lekarza i mi powiedziała, że to własnie jest owu, my sie kochalismy 18,19,20.09 no i 21.09 też. Ale nie miałam żadnych objawów typu śluz. Poprostu tak jak nigdy bolały mnie piersi. No ale do dziś mnie boli brzuch, w nocy sie budze i sie zwijam i piersi nadal bolą jak dotknę. Śluzu jak nie miałam tak teraz mozna powiedzieć ze sie leje ciurkiem, ale jest biały, wodnisty i dużo go;P Podbrzusze dalej boli tak jakbym miała zaraz dostać @, a do niej jeszcze tydzien. Wspomnę że biorę duphaston, na podtrzymanie ewentualnej ciązy bo kiedyś miałam problemy z @. Pomoże któraś? Bo nie chce sie nakręcać zbytnio..
hmmmm no ja mam nadzieje ze moze ci sie w koncu uda.
ja tez bardzo dobrze odczuwam owulacje strasznie boli mnie jajnik jest to bol taki ze dotknac sie w to miejsce nie idzie.
ale jak śluz wodnisty to raczej chyba nie ciąża ale jest biały wiec cięzko powiedziec.
moim zdaniem narazie nie powinnas się łudzić bo rozczarowania są niemiłe.
ale czekaj i obserwuj co sie dzieje chociaz ten tydzien czasu w ktorym podejrzewasz ze ma @ przyjsc.
a poznije bedziemy dalej myslec i kombinowac. oby @ wstretna juz nie przyszła do Ciebie! trzymam &&&&&&&