reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

migotka876 miejmy nadzieje, że Twój nie okaże sie taki i bedzie Cie wspieral :) tego Ci życzę, bo wiem że jego wsparcie bedzie Ci potrzebne.
Vegas to dobrze, że Twoja mała nie choruje i oby tak dalej :)

tez mam taka nadzieje, moze mu entuzjazm nie przejdzie, podziwiam samotne mamy.
my juz jestesmy razem dwa lata i troche go znam, niegdy sie nie zawidłam na nim ale wiadomo roznie bywa.
narazie musze sie skupic na rozmowie z mama i mam pytanie w zwiazku z tym. powinnam jej sama powiedziec czy z chlopakiem? jak myslicie dziewczyny?:)

reklama
ja powiedzialam swojej sama, bez niego. no ale w sumie moja mama sama sie domyslala. ja chcialam sama jej powiedziec, bo wiedzialam, że czeka nas jeszcze szczera rozmowa matki z corka. a moj S. przyszedl dopiero tydzien pozniej i wtedy rozmawialismy we 4: moj tata, moja mama, on i ja.

mi wlasnie tez sie wydaje ze sama z mamą sie lepiej dogadam ale moj tez chce byc przy tym. ale raczej ja jej najpierw powiem, ona bardzoo dobrze znam mojego no ale to powinna byc tak jak powiedziałas "rozmowa matki z córką".

Dziewczyny z góry przepraszam ale nie dam rady Was nadrobić :no: Tyle piszecie, że szok :szok:
Nie dałam rady doczytać więc pytam: lolkak wiesz już kiedy będziesz miała CC ?? :-p

Witam wszystkie nowe mamusie, sporo Was tu przybyło ;-);-)

U nas ostatnio same koszmarne noce !! Zuzce wychodzą zęby i jest strasznie marudna. W nocy drze się jak opętana, przychodzi do nas, ale to i tak nic nie daje i dalej się drze, jak tak dalej pójdzie to zwariuje :dry: w nocy śpię po 3 godziny :dry::dry:

moj tez chcial byc, ale ja postanowilam sama jej powiedziec. tak bylo mi latwiej. pogadalysmy sobie szczerze i od razu lepiej mi sie zrobilo. także życzę Ci szczerej i udanej rozmowy z mamą

dziękuje ;* dzis wieczorem z nią bede gadac, mam nadzieje ze mnie zrozumie, chociaz szczesliwa byc nie moze i pozostaje jeszcze kwestia mieszkania.

beacia jeszcze trochę i sama zobaczysz jak to jest, chyba, że Twoje dziecko będzie dobrze przechodziło ząbkowanie ;-) a będziesz miała chłopca czy dziewczynkę?
Co do nieprzespanych nocek, to ja jeszcze żadnej od narodzin Zuzi nie przespałam :-p po prostu mała budzi się każdej nocy, czy zęby wychodzą, czy nie.. a jak wychodzą to jest jeden wielki krzyk :-p:-p

reklama
Do góry