reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam po paru dłuższych dniach nieobecnosci ale brak czasu doskwiera... Jeszcze przygotowania przed ślubem koscielnym bo juz tylko dwa tyg zostały. Byłam w piątek u gin. Zrobił mi dokładne USG ale maleństwo odwróciło się do nas dupcią:p Powiedział że jest wszystko w porządku tylko z wynikow badan moczu wyszło coś nie tak ze mam jakieś bakterie i muszę zrobić badanie na posiew moczu:( Mam nadzieje że wszystko będzie okej. W piątek maleństwo miało 8 cm długości:) A ja przybrałam na wadze tylko 1,5 kg. Duzo osób niedowierza że jestem w ciąży:p
Teraz siedzę w domciu bo trochę się źle czuje. Mam okropny katar, bolą mnie uszy i zatoki.

A jak tam u Was?? Jak dzieciaczki??

No mam nadzieje że już bedzie ok z tym forum.....
daffi biedna malutka... Mam nadzieje z główka nie bedzie bolec mocno....
Mój Kuba nauczł sie siedziec w końcu... jak sie go postawi to tez stoi twardo.... ale na chodzenie jeszcze za wcześnie.. :):):)

Pati ja sie boje bo uderzenie bylo dosc mocne bo nie zdarla tylko naskórka a taka dziurke sobie w tym czółku zrobila. zeby jej nic nie było.
takiego mam strresa co chwile do niej zagladam. jutro jedziemy z ana do lekarza na tzw bilans zeby zobaczyc jej rozwoj itp.... pani dr kazala sie pokazac raz na 2 miesiace a my juz ze 3 miesiace nie bylysmy. to od razu zobaczy czy nic jej nie ejst od tego uderzenia no chyba ze wczesniej bedzie sie dziwnie zachowywac to od razu z nia pojade!

Daffi obserwuj ją jakby była ospała taka nieobecna albo jakby zwymiotowała to jedź od razu..... Kurcze mam nadzieje że nic jej nie bedzie :///

Daffi obserwuj ją jakby była ospała taka nieobecna albo jakby zwymiotowała to jedź od razu..... Kurcze mam nadzieje że nic jej nie bedzie :///

wiem wlasnie dlatego obserwuje i nie bede czekac w takim wypadku.
kurcze zmartwien tyle i teraz jeszcze ona.
jak sie okaze ze kredytu nie dostaniemy to ja nie wiem gdzie my sie w czwartek wyprowadzimy

Daffi jak to mówią jak sie wali to wszystko :////
Chciałbym Ci pomóc ale nie wiem jak.... zeby przyznali Wam ten kredyt....

no teraz kochana nikt nam juz nie pomoze ewentualnie wasze kciuki i nadzieja ze uda sie nam. nikt nam w ciemno mieszkania na wynajem trzymal nie bedzie.
wiec zalatwiac wynajmu nie moglismy musielismy zdac sie na ten durny kredyt. boje sie ze swiadectwo prcy meza ostatnie przewazy na nie... bo on glupol zwolnil sie ze swej pracy i poszedl do innej niby lepszej i co? facet za cale 3 miesiace jakie tam pracowal mu nie placil wyplat! do dzis nam kase wisi ale jest nieuchwytny!
wiec swiadectwo pracy ma tylko ze 3 miesiace pracowal i ze umowa o prace zostala wymowiona za porozumeineim stron bo tej z jego winy nie chcial podpisac kretyn. i jak Ci w banku pomysla ze tylko 3 mesiace pracowal i jest niepewny to ja chyba oszaleje!

Hej
widze ze jakies problemy na forum byly...:dry:
Mnie nie było bo pojechalismy zrobic zakupy malemu na chrzciny no i on juz kompetnie ma wszystko:-) buciki kuplam dzis tez jemu:-) o i pozostale szpargaly na impreze po chrzcie. zostalo tylko ciasto, ale to juz w sobote;]
u nas ogólnie pochmurno, w nocy moco padalo ale teraz nie pada.
wczoraj poslizgnelam sie n dwoch schodkach u nas w domu.... mialam malego na rekch ale trzymalam go mocno i nic mu sie nie stalo, klapłam na dupe i kolano troche wywinelam sobie i obilam ale coz... dobrze ze malemu nic nie bylo. przeklinam te schody serio...:dry:

Daff co sie stało małej bo nie doczytalam?:dry:?

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej... no to rzeczywiscie nieciekawie... to pozostaje mi trzymac kciuki ... i bede trzymac najmocniej jak sie da :)
julka Ci jeszcze śpi???
Kuba niedawno sie obudził i siedzi w krzesełku... a Seba słysze że usiłuje umyc rączki..... może tym razem mu sie uda :)

Eliza dobrze że małemu sie nic nie stało.... no i dobrze że twój tyłek nie ucierpiał za bardzo :)

Do góry