reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloooooł laski:-D
Mam chwilunie maly spi;-);-);-), K gdzies na miescie i kurde jeszcze siostra mnie zapraszala na kolacje o 20 troche pozno nie chce mi sie tylka z domu ruszac, malego pakowac etc.:dry:

fikusek bylas u gin :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
tak samo dawno nie było Misi2912, mamy Szymka.
Moja Perła też śpi już, ale coś mi się wydaje, że kolejna niespokojna nocka w jej wydaniu bo te ząbki górne się wyżynają.

kurde moja noc też nie zapowiada się dobrze :-( czuję że dziś katar mnie zaleje, albo będzie tak zatkany że będę musiała oddychać ustami a nienawidzę tego :/

anemie to mam napewno, ale jeszcze im sie cos nie podoba;/ ja sie na tym zupełnie nie znam, jutro mi kazała isc, ja jestem straszną chudziną ale jakos do tej pory wszystko było w porzadku, mam nadzieje ze to nic groznego, ale mnie tak zestresowały te baby znaczy lekarka i ta co mi o tych wynikach powiedziala. obym nie musiła dluzej niz 2 dni tam być:(

Helloooooł laski:-D
Mam chwilunie maly spi;-);-);-), K gdzies na miescie i kurde jeszcze siostra mnie zapraszala na kolacje o 20 troche pozno nie chce mi sie tylka z domu ruszac, malego pakowac etc.:dry:

fikusek bylas u gin :happy2:
nie bylam:( jakos zebreac sie nie moge...
anemie to mam napewno, ale jeszcze im sie cos nie podoba;/ ja sie na tym zupełnie nie znam, jutro mi kazała isc, ja jestem straszną chudziną ale jakos do tej pory wszystko było w porzadku, mam nadzieje ze to nic groznego, ale mnie tak zestresowały te baby znaczy lekarka i ta co mi o tych wynikach powiedziala. obym nie musiła dluzej niz 2 dni tam być:(

mam nadzieje ze bedzie dobrze . U n as w szpitalu minimum 3 dni kaza lezec....

reklama
spokojnie migotka
ja też w 16 tyg byłam w szpitalu 2 dni... bo lekarzowi się coś tam nie podobało a w szpitalu powiedzieli mi że jest wszystko ok, także wydaję mi się że giny czasem wpadają w panikę, i słusznie bo mają sprawdzać wszystko dokładnie bo ciąża to nie przewlekły kaszel czy katar ;-)

Do góry