reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio ten Playskool ? :-) Zuza go uwielbiała :-p:-p

Vegas śliczną masz córcie. Włosy ma świetne :-):-)

Jakby co to dodałam kilka ciuszków na allegro ;-):tak:

reklama
Vegas mnie najbardziej rozbrajają zdjecia Martynki i Wielkiego psiaka :D

Alex wykąpany, najedzony utulony śpi w łóżeczku aż dziw berze że zagladam i w ogóle :) cieszę sie że wracam do rzeczywistości :)

Vegas Martynka jest taka słodka...:)

Clio a Ty wyglądasz świetnie, no nie mówiąc już o tym że dzieciątko jest cudooooowne :)

no i mogę zapewnić że się nie myle co do tego jak mam to rozumieć, ponieważ wam napisałam konkretnego smsa, a ogólnie w całej rozmowie nie dało się tego inaczej interpretować...
Po tym tylko napisałam mu jeszcze że okej, przekażę malutkiej jak będzie starsza i będzie pytać o tatusia. i żeby nie próbował się z nami kontaktować bo nie chcę go znać...

trochę się uspokoiłam, już nie płaczę, ale jestem przygnębiona strasznie...

życzę wam miłych wieczorków i spokojnych nocy, ja już dziś wam smucić nie będę. dobranocka:*

Vegas mnie najbardziej rozbrajają zdjecia Martynki i Wielkiego psiaka :D

Alex wykąpany, najedzony utulony śpi w łóżeczku aż dziw berze że zagladam i w ogóle :) cieszę sie że wracam do rzeczywistości :)
hehe no bo już masz wprawę Kochana=) początki zawsze są takie zakręcone=D
No Mała przy Bisiu wygląda obłędnie=D

Paulqa
choinka jasna no... co on na to?=((

reklama
Do góry