reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja dzisiaj padnięta, mam nadzieję, że u Was dziewczyny humorki trochę lepiej ;) Ja mam dosyć, zaraz do łóżka spadam, mam nadzieję, że tym razem nie będę znowu 10 razy w nocy wstawać.
Na koniec dam tylko zdjęcie mojego synka ;)
Zobacz załącznik 289254
cudownego masz synka :-D
Witam z rana.

He, he,. Jestem pierwsza,
Ciężką noc miałam, najpierw Mareczek marudził a potem męczący sen miałam. :wściekła/y: kiedy ja tak porządnie się wyśpię? No kiedy?
S właśnie do pracy wyruszył.
..
Witaj w klubie super niewyspanych :dry:
Bry.
No to ja druga....
Miki gorzej troszke kaszle, tego syropku nie chce pic ehhhhh:/ teraz ide mu dawac go.... :dry:
zdrówka dla Mikiego!:)
Witam się wtorkowo :)

Ewi
dziękuję;-) humor dzisiaj całkiem dobrze:happy2:

Vegas
nie ma za co:) lubie robić ludziom chociaż takie maleńkie niespodzianki...

U mnie dzisiaj duuuuuuuużo lepiej niż wczoraj:-) Może to dlatego, że na tej uczelni wczoraj nie było tak źle. Fakt, spojrzenia ludzi były zabójcze (szczególnie spojrzenia dziewczyn) i te ich miny:dry: ale poznałam kilka fantastycznych osób. Do tego dowiedziałam się, że z okolicy jeździ tam dwóch moich kumpli + znajoma i na dodatek chodzimy na ten sam kierunek i do tej samej grupy:shocked2: no i mam dowóz za free. Tzn. za "robienie notatek":-p.

Mały kopał mnie caały czas. Całe rozpoczęcie, wykład i szkolenie BHP. Ostatnio jest tak aktywny, jak nigdy.. a juz wcześniej narzekałam, że i tak za nadto.

D. był wczoraj wyjatkowy.. jak wróciłam to tak mnie tulił i całował.. i mówił że mnie kocha.. że już nie może doczekać się bejbika itd. (ruszyło go:D ) Bardzo miłe, ale ja w odwecie nie byłam taka ciepła:-p No, może do momentu aż nie wypiłam szklanki kakao z bitą śmietaną na górze.. wtedy złość jak ręką odjął..:cool2:
No i zabrakło mu 3pkt, żeby dostać się na aplikacje radcowską:-( miał 97 pkt a od 100 było zaliczenie.. eh.

W nocy miałam skurcze:confused:i to dość regularne.. najpierw co 12 minut, potem kilka co 8-9 i zasnęłam:zawstydzona/y: a w międzyczasie mówię do D. : "D. mam jakieś skurcze!..." a on przez sen: "zaraz, zaraz.. zaraz tylko sie ubiore" no i chyba przeszły, bo obudziliśmy sie razem o 7 ;-)
i brzuch mi się obniża..nie wiem czy to już powinien czy nie.. ale już bym mogła rodzić..:confused2:

sie rozpisałam..
suuper:) a tymi wredotami z uczelni się nie przejmuj zazdroszczą ;-) fajnie że masz dojazd i znajomych zawsze raźniej ;-)

dobry pospaliśmy do 9.30 :) ale za to w nocy 6 razy wstawałam :/ katar:/

reklama
Dziewczynki ja tylko na chwilke, dzisiaj nnie nie bedzie, bo jade do lekarza na USG a potem chce spedzic czas z P wiec dzisiaj dzien bez komputera :) Odezwe sie juterko :)
Buziaki

Eliza_eM;-kliklam na link o chuscie
kingusia1991[FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]-jAKA DUZAA twa Corunia:-D:szok:[/FONT] co do Exa to dziwne zachwanie jego...
em_x;60sliczny Syncio

hejka:0

ja siedze u Malego on spi.....cos dzis chrowity jest ma kaszel i katar

reklama
Lolkak rewelacyjne wiesci!

Co do fikuska to wczoraj pisalam do niej. juz Alan zdrowy ona prawie tez. Ale nie ma weny do pisania na forum.

Do góry