reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Patrycja a moze to zęby? tak sie dzieci zachwouja... niby wola jesc z lyzeczki niz pic z butelki mniej boli i podraznia dziaselka.
ja mojej mlodej zdarzylo sie ze wczesneij podalam Viburcol na noc i jej akurat pomagal i nie budzila sie w nocy dodatkowo jeszcze zel na smoczek i rozprowadzilam na dziasla i potrafila wytrwac 2 godz bez pobudki to byl duzy sukces dla mnie!
Martynka np rzadko cierpi przy ząbkowaniu, ale ja już to czopek na ataki płaczu /wcześniej był Bobodent, ale się skończył, muszę kupic/, z kolei jeśc podczas bólu dziąsełek Myszka nie chce z łyżeczki, jedynie z butli pic woli wówczas kachę.

ixi nawet nie próbuj rodzic prosze Cie moje kolej teraz ... najlepiej zadzwoń i do lekarza i do męża z tym ze do lekarza najpierw.
u lekarza to co zwykle czyli sie chwilowo nie zapowiada na poród mam iśc na KTG jutro albo w piątek i w poniedziłaek przyjść do niego bo mam jeszcze WR hbs i mocz do zrobienia...

Ixi powinnas chyba na IP jechac..
Violett jak na Twój tydz to ja uważam, że już duża dziewczynka z Amelki, ale może dla mnie jest taka duża bo moja urodziła się z wagą 2860 a mam świadomośc, że wykurzyłam ją z brzucha 3tyg wcześniej. Jakby w terminie się urodziła to pewnie z 3 kg by miała śmiało=)

Artystka to super ze synek juz stoi. Wogole jakie śliczne masz to najwieksze zdjecie. Cudo.
Misia to dobrze ze u lekarza wszytsko ok:)

Vegas waga Amelki jest w normie jak na ten tydzin ciazy :)

ixi nawet nie próbuj rodzic prosze Cie moje kolej teraz ... najlepiej zadzwoń i do lekarza i do męża z tym ze do lekarza najpierw.
u lekarza to co zwykle czyli sie chwilowo nie zapowiada na poród mam iśc na KTG jutro albo w piątek i w poniedziłaek przyjść do niego bo mam jeszcze WR hbs i mocz do zrobienia...

dopiero teraz masz te badania???? ja je mailam na pocztaku ciazy.

reklama
Artystka piękne to duże zdjęcie=) piękna z Ciebie Mamusia=)

A ja od rana chodzę rozdrażniona, na wszystkich prycham, zaczęłam się wnerwiac mieszkaniem z rodzicami /zawsze jak jestem mega rozdrażniona to i owa kwestia mnie wkurza/, wszystko mnie boli bo @ ma byc za jakiś tydzień....wr......

Do góry