motylicaja
Fanka BB :)
Lolkak -GRATKI:*:*
ixi-ojj nie dobrze...oby przeszly te skurcze...
maly Spi a ja buszuje po Niecie
maly Spi a ja buszuje po Niecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynka np rzadko cierpi przy ząbkowaniu, ale ja już to czopek na ataki płaczu /wcześniej był Bobodent, ale się skończył, muszę kupic/, z kolei jeśc podczas bólu dziąsełek Myszka nie chce z łyżeczki, jedynie z butli pic woli wówczas kachę.Patrycja a moze to zęby? tak sie dzieci zachwouja... niby wola jesc z lyzeczki niz pic z butelki mniej boli i podraznia dziaselka.
ja mojej mlodej zdarzylo sie ze wczesneij podalam Viburcol na noc i jej akurat pomagal i nie budzila sie w nocy dodatkowo jeszcze zel na smoczek i rozprowadzilam na dziasla i potrafila wytrwac 2 godz bez pobudki to byl duzy sukces dla mnie!
ixi nawet nie próbuj rodzic prosze Cie moje kolej teraz ... najlepiej zadzwoń i do lekarza i do męża z tym ze do lekarza najpierw.
u lekarza to co zwykle czyli sie chwilowo nie zapowiada na poród mam iśc na KTG jutro albo w piątek i w poniedziłaek przyjść do niego bo mam jeszcze WR hbs i mocz do zrobienia...