reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam 21 lat. To moje pierwsze dziecko. Mieszkam w Tarle kolo Lubartowa (woj lubelskie) u męża. Nie pracuje siedze w domu z mala. Siedze w domu sama praktycznie ba maz pracuje. No jest tesciowa i tesc i szwagierka 42 letnia dewota ajjj jak ja jej nie lubie...

No zebys wiedziala zero,nawet nie mozna sie pokochac w spokoju. :) Bo w kazdej chwili moze ktos wejsc a tesciowa wchodzi bez pukania,szwagierka puka ale co z tego jak puknie i od razu wchodzi. Ale mam nadzieje ze jeszcze tylko ta zime tu bedziemy. May na wiosne brac kredyt i na strychu robic mieszkanko sobie :) podwyzszac dach. i tam zrobic i lazienke i kuchnie zeby na osobnym byc. Nigdzie indziej nie wyprowadzimy sie bo to wszystko jest na Darka zapisane.

dziewczyny z rodziną tylko na zdjęciach sie dobrze wychodzi :p hehe

jakieś planny spacerkowe macie moze? ja czekam aż mój ksieciunio wstanie nakarmię go przebiorę ubiorę i fruuu
patrycja9009 my sie musimy w końcu gdzieś umówić :) ale jak Twoje chłopaki będą już zdrowe :)

Agulka61 u nas jest podobna sytuacja ale my sie wyprowadziliśmy bo sie nie dało ;/ kiedyś coś wybudujemy ale blizej miasta bo teraz to transportowy horror :p wogóle to witaj wśród nas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :) Jestem tu nowa:) U nas nocka tez nie bardzo co pol godziny sie mala budzila. i od 4 do 5 nie spala pozniej usnela i pospala do 6 a ja chodze jak neptyk. Niech juz wyjda te wszystkie zeby...
witam nowa mamusie:)

Oh.. znam ten ból mieszkania z teściową i szwagierką...... zero prywatności... ale na szczeście juz mieszkamy sami :)
oh jak ci zazdroszcze!

wiecie co...jestem zalamana, moze to prywtna sprawa a to nie jest zamkniety watek ale mam to gdzies i tak mnie nikt tu (teoretycznie) nie zna..
wczoraj sie dowiedzialam ze moja kuzynka oddala swoje dzieci do domu dziecka..(15lat i 8lat) jestem w szoku, nie wiem nie rozumiem zal mi tego co ma 8 lat, poznalam go w sierpniu na tym weselu w gorach, kurde powiem wam zloty chlopak!!! gdyby bylo mnie stac i gdybym miala warunki zostaklabym dla niego rodzina zastepcza,ona odwalala juz rozne rzeczy (typu wiezienie) ale zeby takie cos???!!! masakra:(

Dziewczyny jak chcecie zamówić sobie 5 szt pampersow premium to na tej stronie:
Zamów Próbkę

Kod streetcom: drymax

Nie rozumialam nigdy takich ludzi jak moga sami oddac dzieci a teraz tym bardziej nie rozumiem bo mam swoje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i rodziny się nie wybiera a szkoda... :sorry:

Kasiuch to straszne :no: nigdy nie zrozumiem takich ludzi :no: skoro nie była gotowa na macierzyństwo, nie umiała pokochać tych dzieci( wnioskuje z tego co zrobiła) to mogła je zaraz po urodzeniu oddać dobrym ludziom, którzy nie mogą mieć dzieci, Ty masz dobre serce, a ona nie nadaje się na matkę. Skoro się podjęła wychowania dzieci, powinna zrobić wszystko aby być dobrym człowiekiem i dać dzieciom przykład, a teraz te dzieci są w takim wieku że wszystko rozumią i odbije się to na ich psychice :-(

edit.

Witaj Agulka! :-D

reklama
Do góry