reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch.... straszne to co piszesz... tak to jest dzieci zawsze są najbardziej pokrzywdzone :crazy::-( żal mi ich... a tą matke bym ........
Clio oczywiście że sie spotkamy.. z chłopakami coraz lepiej także mam nadzieje że już niedłguo sie spotkamy :tak::tak:

reklama
No babeczki udalo mi sie was w koncu podczytac.

a wiec kasiuch gratulje zabka:)
Patrycja9009 jej ale maszliczna rodzinke.. fajnie:)
oraz witam nowe ammusie:)

Kasiuch Streetcom Polska Sp. z o.o. tu jest ta strona,tam prowadza rozne kampanie produktow i daja do testowania ja juz jestem zarejstrowana ale oswiadczenia nie wyslalam jeszcze. Dziewczyny z marcowek (bo tam tez sie udzielam) dostaly paczki pampersow tych premium piwo karmi i jakies inne. Tam na tej stronie wszystko pisze tylko nie kazdego do kampania biora bo maja ograniczona ilosc produktow. I zeby zalapac sie do najwiekszej ilosci kampanto trzeba (klamac) ze sie pali pije itd, tam na tej stronce po zarejstrowaniu beda ankiety. :)

A regulamin juz przeczytanu na samym poczatku.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulka-co to jest ten streetcom??

firma prowadząca kampanie reklamowe dla firm ostatnio prowadzą kampanie dla pampersa i wytypowane osoby dostały całe paczki pampersów z ekologiczną torbą i kieszonką na pare pampersów + 10 zaproszeń do wybrania zestawów dziennych dla znajomych :) mi się udało że się załapałam ;-) i testuje teraz też nowy szampon z Nivea pure gloss :tak:

Oooo Jola właśnie zauważyłam że już ostatni miesiąc Ci został:) jak się czujesz ogólnie? a tak z ciekawości to masz juz wózek?

Dziewczyny mnie ta moja teściówka z tym wózkiem co miała kupić to wykończy psychicznie...:/// nie rozumiem w ogóle tego czemu chcę go kupić sama:/ w ogóle nie pyta co uważam, czy mi się podoba, czy wg mnie to dobry wózek jest itd... co się dowiaduje ona patrzy na takie wózki że mi po prostu szczęka opada:/ z chęcią bym wam powiedziała/pokazała ale boję się że po wpisaniu nazwy choćby firmy mój post będzie się wyświetlał w google, a ona własnie w ten sposób wybiera te swoje pożal się boże "cuda"... w ogóle po tym co powiedziała ostatnio mojemu A, to nie wyobrażam sobie mieszkania razem z A i z nią..:/ a mianowicie ze może lepiej będzie jak sobie zostane z dzieckiem w swoim domu a A u siebie... :/// wyć mi się chcę po prostu, nie wyobrażam sobie już teraz życia z nią pod jednym dachem....:/

Kasiuch to straszne :( ja odkąd jestem w ciąży i patrze na przykrości które dotykają dzieci to miałabym ochotę zbawić cały dziecięcy świat:( ale tak się nie da:( niestety...

Agulka61 to jeszcze etraz musisz nauczyc sie nie pisac postow pod postem no chyba ze miedzy jednym a drugim jest roznica 60min... jesli chcesz cos napisac jeszcze a nikt po twoim poscie nic nie napisal to zamiast nowego posta zeedytuj wczesneijszy i dopisz co chcialas:)

daff sa i plusy i minusy tak licznej rodzinki.... wyobraż sobie teraz wesele.... w mojej rodzinie ja mam 2 dzieci brat ma 2 siostra ma 1 ... no i starsi ode mnie już maja swoja połówke.... więc sama rodzinka to już ok 100 osób bo mój też ma liczna rodzine

reklama
daff sa i plusy i minusy tak licznej rodzinki.... wyobraż sobie teraz wesele.... w mojej rodzinie ja mam 2 dzieci brat ma 2 siostra ma 1 ... no i starsi ode mnie już maja swoja połówke.... więc sama rodzinka to już ok 100 osób bo mój też ma liczna rodzine

e tam ile ludu do zabawy hohoho:)
ja bym chciala:)

Do góry