reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
beacia mojej koleżance tez zaczela sie wczesnie szyjka skracac i rozpulchniac i lezec musiala. A teraz jest 2dni po terminie, a skurcze nie nadchodza :)
ixi dobrze juz byc w domu :)
Agulka mnie moj P. do streetcom zarejestrowal i jakos nie wypalilo. Czasem jakies ankiety dostaje, a P. oprocz ankiet to np.NicNac's do testowania...
Usiadlam nowe posty poczytac i jakos na sniadanie nie mialam czasu, a zaraz Emilka sie obudzi na kolejne karmienia :) Ide sobie moje pyszne kanapeczki palaszowac z pelnoziarnistego chlebka z mnostwem ziaren upieczonego przez tesciowa i z mnostwem warzywek :)

Agulka61 to jeszcze etraz musisz nauczyc sie nie pisac postow pod postem no chyba ze miedzy jednym a drugim jest roznica 60min... jesli chcesz cos napisac jeszcze a nikt po twoim poscie nic nie napisal to zamiast nowego posta zeedytuj wczesneijszy i dopisz co chcialas:)
Ok juz wszystkojasne.:) paulqa To masz przeboje z tesciowa,powiedz jej moze wprost ze takie wozki Ci sie nie podobaja albo ze teraz moda jest inna niz jak ona rodzila. :)

Ostatnia edycja:
Clio ja na chwile wychodziłam bo z piesek musiał się załatwić ale tak wiało że szybko wracaliśmy:dry:
Agulka Witaj :-)
Kasicuh nie wiem jak można oddać własne dzieci strasznie mi żal tej dwójki.

Miki jeszcze mruczy ale zaraz zaśnie a ja chyba wrócę do książki albo spania bo oczy mi się dzisiaj kleją.

juz wyjscie planowalam, a tu znowu deszcz :( Mam nadzieję, że jak Emilka się obudzi i naje, to znowu się trochę poprawi na zewnątrz. Katarek ustępuje, więc nie chcę jej w domu przetrzymywać.

reklama
Do góry