reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
miłej niedzieli życzę=) mnie mój facet wczoraj wnerwił zobaczymy jak to będzie z nim dziś. Popołudniu do teściowej w 3kę jedziemy a tam jak zawsze będzie pół wielkiej rodziny - standard=P

Martynka od paru dni nauczyła się mówic 'ka' i tak się zastanawiam co to znaczy=P Może 'tak'? Bo dziś mówiłam jej 'powiedz tak' i mówiła 'ka' ale bez moich próśb też mówi sobie 'ka'=P

hej
niedziela szyyybko zleciała;]
Wczoraj siostra z mezem do nas przyszli bo byli u moich rodziców ale oni na wesele szli no i taka mala imprezka byla;]
Napisłam sie piwa i kurcze łeb mnie dzis tak bolał ze szok, teraz dopiero przestał:] heh odzwyczaiłam sie od alkoholu:/ a mały przespał noc bez pobudki:D w szoku bylam i bez karmienia;-) rano dopiero sobie wydoil cyca.
No i Daniel chory znów:/ Katar ma okropny, ale juz go leczęod razu;]
Mam nadzieje ze mu przejdzie i Miki sie nie zarazi bo BEdzie niedlugo szczepiony... heh
Nom, to Dobranoc;]
Do jutra:*

Eliza chlejusie :-D ładnie to tak, to teraz masz boli głowa :) nie no żartuje:)
żebyście wiedziały jaką ja mam ochotę na jakiegoś dobrego drinka... albo nawet i kilka żeby tak leciutko w głowie zaszumiało ahh... albo chociaż głupiego redds'a malinowego:( łeeeee ... no i nie wspomnę o paleniu:/

u mnie znowu na odwrót z tym zwwierzaniem czy narzekaniem i skargami... raczej wszyscy unikają tego typu tematów...

Ja bym walila prosto z mostu... ze nie interesuje Cie to, nie zamierzasz tego wysluchiwac i sie (ewentualnie) denerwowac, powiedz wprost ze masz wlasne problemy, nie rozumiem czemu sie tak cackasz...

reklama
Ja bym walila prosto z mostu... ze nie interesuje Cie to, nie zamierzasz tego wysluchiwac i sie (ewentualnie) denerwowac, powiedz wprost ze masz wlasne problemy, nie rozumiem czemu sie tak cackasz...
Karolina współczuje tych "spowiedzi" rodziców:/ i dolaczam sie do tego co napisala paulqa:tak:

witam sie.
nom, dzis juz wszyscy chorzy pr,ócz mnie i Mikołaja.... tragedia.....:no:
brak słów;/

Do góry