reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej laseczki:)

czytałam Was cały dzionek ale złapałam jesienną chandre :sorry: miałam ochote dzisiaj się zaszyć w łóżku i jeść czekolade no ale ani czekolady ani czasu na leżenie nie miałam :sorry: jutro Wam poodpisuje a dzisiaj oglądne Usta usta i idę lulu do jutra dobranoc :-D :*

Witam się z rana ja sobie oglądam telewizję i czekam aż się Miki obudzi wczoraj wyszłam z kupelą i w tą zminice lody jedliśmy na ławce :sorry2:

Vegas jak się umie w takich sklepach szukać to można perełki znaleźć. Ja nie umiem ale mam mamę która umie z tym, że ona kupuje na flomarkach w berlinie i w sumie większość ubranek jest z C&A a kupione za grosza. Jak byłam udało mi się dostać bluzkę z dolce & gabbana za 5 euro :-)
Martynia ma też pełno firmówek za parę złotych=)

Witam:) jestem tu nowa. mam 18 lat i 36 tc z ta roznica ze z mezem mieszkam w irlandii ;/ w zasadzie trafilam tu przypadkiem (nadmiar czasu wolnego) ale mam nadzieje ze zostane na dluzej:) pozdrawiam

hej dziewczyny ja tak na chwilke mialam wpasc ale nie dam rady was nadrobic po siedze troszke bo mam takie dziwne skorcze chyba dzis pojedziemy jejciu martwie sie ;D
co do lumpeksów to sama też kupuje w nich ciuszki zawsze jakies fajne sie trafia ;) WITAM NOWĄ MAME

Ostatnia edycja:
Witam:) jestem tu nowa. mam 18 lat i 36 tc z ta roznica ze z mezem mieszkam w irlandii ;/ w zasadzie trafilam tu przypadkiem (nadmiar czasu wolnego) ale mam nadzieje ze zostane na dluzej:) pozdrawiam

witaj emyylka :):):) tooooo niedlugo dzidzia przyjdzie na swiat milo ze od nas doloczylas :)

hej dziewczyny ja tak na chwilke mialam wpasc ale nie dam rady was nadrobic po siedze troszke bo mam takie dziwne skorcze chyba dzis pojedziemy jejciu martwie sie ;D
co do lumpeksów to sama też kupuje w nich ciuszki zawsze jakies fajne sie trafia ;) WITAM NOWĄ MAME

ojjj czyzby twoj skarbek chcialby ujrzec swiat:):):3 mam kciukasy za ciebie kochana
a powedzciem i wogule co u Misi i Ixii

Ostatnia edycja:
Co do lumpeksow to nie bylam do nich przekonana na poczatku ale znalazlam jeden swietny, rewelacja poprostu. ciuszki z next debenhams itd na 50 centow:) wszyscy mowia mi ze mam juz za duzo ciuszkow na Lenke ale naprawde zal ich nie kupic:)

soso tak mi sie wydaje ,ze dzis w nocy lub jutro rano bo cholernik mi barki miedzy biodra juz pcha tzn.sie strasznie opciera ;/
boje sie okropnie ale marcin wziol fona do pracy i wrazie czego mam dzwonic ale czekam ;D bedziecie pierwsze wiedzialy jak zacznie sie porod bo nie wylanczam lapka ;)
mam pierwsze skórcze takie jeszcze mało bolesne ale wody nie odeszły mi jeszcze ;)czyżby to już dziś??

reklama
emyylka92 ja zazdroszcze kobieta ktore jeszcze sa we wczesnej ciazy bo ja martwie sie strasznie o porod od 2dni boli mnie prawa noga a dzis od dwudziestej dziwne uczucie skurczy i obsowania sie w dol malenstwa kurczaki moze to przez te moje cwiczenia i spacerki ;) ale czekam jak dzis pojade do szpitala to bede happy bo mam za ciezko juz chodzic ;D A mialam zapytac o bole krzyzowe jak to wogole jest bo ja nie wiem jak mam je rozroznic

Do góry