reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Niestety nie mam ochoty na pisanie. Jestem taka bez życia dzisiaj i wczoraj też.
Soso I Ty uważasz że źle wyglądasz? Pokaż nam swoje zdjęcie. Przy Twoim wzroście to najwyżej 5 kg tylko bym się pozbyła. To ja mam do zrzucenia 10. Czuję się jak słoń przy tym co piszesz.
Eliza Dobrze że gardziołko już mniej boli.
Eve I jak tam, rodzisz? Czy urodziłaś?
Daffi Jak dzisiaj ma się kupka Julki?

reklama
witam sie i ja:)
u nas nocka nie ciekawa bo Alan co chwile sie budzil...wychodzi kolena dwojka wiec pewnie to jest przyczyna,polozylam go spac i jak zasnie t i ja ide sie przespac:/

EWI heh to ja dzis mam powera bo sprzatnelam juz dom:D nawet podlogi juz pomyte sa i schody:DDD a teraz z mikim siedzimy sobie i ogladamy toma i jerrego z danielem i hania:)
co do wagi to ja waze tyle co ty teraz. i mam 2kg juz mniej niz przed ciaza. teraz zostalo troszke jeszcze schudnac i popracowac nad brzuszkiem:) ale len ze mnie:D

ewi dzis kupki nie robila jeszcze moze dlatego ze wczoraj wieczorem zorbila kupke ostatnia to rano juz jej sie nie chcialo bo zawsze robi rano po sniadanku albo w trakcie sniadanka.
mam nadzieje ze ebdzie dobrze. od 2 dni pilnuje chrzesniaka i weszlam przed chwila na forum i maluchy zostaly same w pokoju oto efekt:D

Fikusku wspolczuje wiem co prerabiasz... moja o dziwo zaczela psac juz tylko w lozeczku bez przenoszenia jej do nas ale rzuca sie niemilosiernie czasem nawet placze ale widze ze to cos w niej nie tak...niby za goraco nie jest ale i tak nie chce sie przykryc a jak ja przykryje to sie rzuca w nocy mala rzucawka.
nocka nie jest spokojna jak kiedys ale chcoiaz juz nie wstaje i nie placze tylko na spiku marudzi

Ostatnia edycja:
Daff niezłe rozrabiaki hahahaha..... mój Seba tez wolał jeść chrupki z ziemi niż z paczki hahahahaha
A ja dziś lenia mam strasznego ....nic mi sie nie chce.... Ogarne troche i uciekam z dziecmi na spacerek :):):)

reklama
Kasiuch brałabym je od razu..... gdybym miała córeczke ale spytam Justyny (macocha) może ona by wzieła dla Nicoli.... Dam znać

edit..
Kasiuch dzwoniłam do niej... jak wróci z pracy to sprawdzi czy ma dla niej buty jak nie bedzie to wtedy dam Ci na nią namiar i bedziecie sie ugadywac bo wstępnie jest chętna... tylko właśnie niewie czy ma buty dla niej

Ostatnia edycja:
Do góry