reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
To widze standardowo... magnez i wit. Mi tez sie niby skracala a pozniej wyszlo ze jest normalna... a te pachwiny wiem co czujesz bo mam to samo ale ja juz koncowka wiec wiem ze to normalne ale nie wiem czy to dobrze w Twoim wypadku... a to tak bez przerwy i nieustajacy bol ? Bo u mnie to sie objawia tak srednio 2 razy dziennie ale tylko chwilke i zaraz przechodzi.

Jezuuu ten bol a'la okresowy, jak go dawno nie bylo :D hehe

No to ja tez bede spadac buziaki :*

Ostatnia edycja:
Hej.. witam sie porannie...
Jestem zła z samego rana :/// W nocy Kuba dał popalić... Mimo to że ledwo chodze R nie pomógł mi w ogóle... Jak już rano mogłam troche odespać to mnie obudził że on chce śniadanie... noż cholera myślałam że go zabije.... Noga mnie napier.... niesamowicie... w niczym mi nie pomoże a jeszcze żąda :///

Eve obys szybciutko urodziła :) Co do ojczyma to znam ten ból.... ale nie utrzymuje z nim kontaktu.. co gorsze to jest ojciec mojej najlepszej przyjaciółki :////
Daff ciesze sie że z Julką już lepiej :)
Paulqa jak sie czujesz?? Jak Twój stresik przedporodowy???
Beacia i jak tam po nocce?? Lepiej coś?? Kurcze żebyś nam tu tylko nie urodziła za wcześnie ...
Soso dziekuję za pozdrowienia :*:*:**:*:*:*:*
Oczywiście wszystkich również pozdrawiam.....

Witam nowa mamusie:)

ja dzis ciut niewyspana.. poszlam spac pozno bo po 2 hehe wciagnal mnie horror wczoraj na TVN "Smentarz dla zwierzaków".

jak poszlam spac to akurat julka sobie wstala w lozeczku zaczela plakac... wzielam ja do nas a ona zaczela sobie szalec skakac po lozku itp... myslalam ze mnie tarfi cos ale spiaca nie bylam.. wzielam polozylam ja na boku mocno sie w nia wtulilam i o dziwo jakos zasnela bardzo szybko!:szok:
a rano chcialam odespac to tylko slyszalam jak maz w drugim pokoju do Julki glosnym tonem mowil "Julka nie wolno" i po kilku razach wnerwilam sie rozbudzialm i wstalam zla jak osa. ehhe

Beatka..... mi chodziło konkretnie o ból.... ze spaniem już chyba dłuższy okres masz problem... współczuje...
Daff no to nie ja jedna miałam kiepską noc i nieciekawy poranek heheh

Beatka..... mi chodziło konkretnie o ból.... ze spaniem już chyba dłuższy okres masz problem... współczuje...
Daff no to nie ja jedna miałam kiepską noc i nieciekawy poranek heheh

łołłłłł terz doczytalam ze bardzo podobnie u nas bylo...
ehhh ci faceci....
moj zamowil sobie pizze a ja patrzalam jak on jadl myslalm ze go zabije!!!!!:(
pojechal pozniej z moim bratem zamknac brame od wartsztatu bo zapomnial i wrocil po 1 w nocy! myslalam ze go zjem!

reklama
No to ładnie... mój chciał sie wczoraj wybrać z kumplami na impreze.... ale zasiedzielismy sie u szwagierki do późna i nigdzie nie poszedł.... i ma szczeście hehehe...
Daff Ty sie pytałas jako kto pracuje Clio??? Już nie pamietam :////
Clio jest kosmetyczką :)

Do góry