reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nadrobilam ale nie wiem co pisac.. hehe
w kazdym razie wczoraj w koncu dotarla moja wiadomosc do IXI ale sama IXI mi nie odp.
Bardzo sie mrtwie o nia. nie wiem czy cos dzieje sie z nia czy z malym czy moze jeszcze cos innego.
Jejku mieszka ktoras blisko niej?
ja bym zadzwonila do niej ale obecnie nie mam z czego.

Co do antykoncepcji to ja bralam Yasminelle i nie odczulam zadnej roznicy. czulam sie normalnie zadnych zawrotow glowy i tycia.
czulam sie normalnie jak codzien.

Misia milego powrotu do szkoly:)
dasz rade bez miska zobaczysz: przyzwyczaisz sie:)
poczatkiu zawsze sa trudne ale bedzie coraz lepiej z kazdym dniem:)

reklama
Misia powodzenia w szkole :-)

Fikusek ja podobnie. Jedynie Evra w miarę w porządku, ale i tak nie jakoś super elegancko.

Maja ma ostatnio jakieś czerwone krosteczki, niektóre z białym końcem. Są na karku, więc to może potówki, ale ma je też na buzi i brzuszku. Alergia?

Hej ... u mnie nocka w porządku :):)

Kolia z białym końcem to są potówki.. :)
Misia dasz rade czas szybko zleci a z Twoja mama bedzie mu dobrze :) Powodzenia :)
Seba mi dzis wstał z zaklejonymi oczami.... a jaki był wystraszony że nie umie oczu otworzyć :/// pobyt u teściowej tak go załatwił... juz w nocy jak wrócił od teściowej miał goraczke a teraz sie doplatała ta ropa na oczach katar i kaszel..... nie mam już sił do tych chorób.. a juz tak długo był zdrowy :////

Witajcie ja dzis juz Mops załatwiłam mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie:-)

Lolkak Kacper miał potówki zawsze na twarzy rzadko w innych miejscach:-) tak przez pierwsze 3 miesiace
Misia a jak twoja mama do pracy wróci to ko sie małym zajimie?
kolia to jaka u was pogoda? u mnie zaczeło kropic:/
Eliza a Miki ci przesypia noce?
mamusiamikusia o to faktycznie super te tabletki sie okazały:-p

Kurdedosałam sobie za szybko posta

Daff Jak tam dziś lepszy nasrój?

edit
lolkak
potówki moga jak najbardziej wystepować na twarzy, ostatnio na szczepienie przyszła wystraszona matka wparowała do gabinetu bo jej córka ma wysypke. Fak dziecina miała cała buzie w krostkach i całe ciałko. Lekarka popatrzyła i stwierdziła, żeby nie przegrzewała dziecka to znikną te chrostki. Dodam ze wtedy było na prawe ciepło a dziecko ubrane w kombinezon dosc gruby i opatulone w 2 koce:-p tak wiec potówki moga byc wszedzie:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam wiesci od IXI no szok!
byla w spzitalu zmalym 2 tyg bo dostal mocnej żółtaczki!!!!!
podczas naswietlen dostal uczulenia od tych lamp i byl caly w czerownych plamkach i juz pozniej nie naswietlali go i podawali mu jaas witmaine.

Umi nastroj taki sredni nie jest zle ale mloda mnie dobija.

Ostatnia edycja:
Biedna Ixi... tyle już przeszła a ciagle cos sie jej przytrafia... teraz to jej i dziecku :(:)(:)((
mam nadzieje że jest juz lepiej.....

reklama
lolkak może spróbuj krochmalu jeśli to potówki to szybko się powinny zasuszyć.
Umi no cały czas papaduje a słońca to się nie da znaleźć.:crazy:

Ahhh szkoda mi IXI cały czas coś:crazy:

A mi Miki już ładnie przesypiał noce a od 2 dni właściwie nocy się budzi :wściekła/y::sorry2:

Do góry