reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi to te kombinezony byly w koncu za male czy za duze??? bo najpierw napisalas ze za duze a pozniej ze male byly:D:D:D i nie wiem:D widzial na allegro:D ta kurteczka zielona mi sie podoba:)

Patrycja wspolczuje ze sama bylas:(

Daffi powealila mnie akcja z krokietem:D ale tak na powaznie to opierdziel nalezy sie temu facetowi!

reklama
Fikusek- Umi ma za małe kombinezony :p pomyliło jej się:p.
Umi- zmierz te kombinezony, wyslij mi fotki..Porównam z moim,bo na Adasia już krótki to może się skusze.
Kurteczke Adaś ma 92 i jest jeszcze dobra. I Zastanawiam się czy kombinezon 98 nie kupić. Bo ten 92 ma już na styk.

Ja się zaraz zbieram do teściów.

Ostatnia edycja:
Daff współczuje takiego goscia.... no w szoku jestem.... :szok: pomys co by bylo jak my mielismy kiedys remika, latrerka, pojechalam do rodziców z Hania (wynajmowalismy dom w warce) a nasz remik lubil rozrywac pampersy i dostal sie do kosza.... caly dom byl w tym i przyjechal własciciel :-D Marcin pracowal obok, to poszedl tam, weszli do domu a tu istny burdel :-D hehe ale nic nam nie zrobil za to:-)
Patrycja niezle zabalowali na ostatki chlopaki...

No i ogolnie wy mi przypomnialyscie ze to ostatki dzis....:/ ehhhh

a my jedziemy zaraz na imprezę. Tata nas zawozi a spowrotem jakoś musimy się z kimś zabrac bo będą %, więc nie jedziemy autem męża. Najwyżej 15km z buta pójdziemy do domu haha=D

Dziś chyba mam owulę bo troszkę krewki było a tak teraz ma byc ta owula. Aż się wystraszyłam.

Daffi
ale Ty masz przygody. Śmiac się czy płakac, sama już nie wiem=/
Patrycja oj to mężowi z łokcia i zrozumie=P

Witam. Jakoś ciężko mi ogarnąć to co pisałyście, spfnęlam się tylko trzy styrony wstecz.
Dzisiaj w nocy Mareczek dał niezły popis i ukradł mi trzy godziny snu.
Vegas A ja wczoraj robiłam pizzę.
Kingusia Ale Kornelka śliczna. Podobają mi się jej różowe policzki.
Daffi Maskara, co za typ z tego właściciela.
Patrycja Ech, dobrz eże R nic takiego się nie stało, ale masz rację, ochrzan mu się należny i to niezłe.

hej dziewczynki u nas troszke lepiej mala ma pampki na tydzien tylko haggissy bo sa tansze ;/ mlesio tez juz ma na 2tygodnie kupione kurcze mam lipe z kasa zdrowie mi siada i jeszcze mleko podrozalo z 7funtow na 8f. normalnie kosmos ;/
a co do zdrowia znow mam lechotanie serca w ciazy nie mialam a teraz wrocilo cisnienie wysokie bo glowa mnie boli strasznie malo to nie widze prawie na oczy wsio mi sie zlewa w poniedzialek ide do lekarza po leki na serce i cisnienie no i do okulisty musze isc na badania i okulary nowe kupic bo moje szkla sa za slabe juz mam nadzieje ,ze dofinansowanie na okulary dostane bo 300funtow mi sie nie widzi tracic ;(
daff mialam zapytac ciebie jak ty zdobylas tyle punktow na linkbaby.pl ja stoje na 66punktach i wogole ich mi nie przybywa ;/ poradz cos prosze i ogolnie jak wymieniac punkty na prezenty ?? dziewczyny logujcie sie warto konkursy sa itd.tylko ja jeszcze nie rozkminilam tej strony ale daff juz ma ja w jednym paluszku sadzac po puntach ;)

reklama
Witam.
Dzisiejsza noc zalicza się do tych przespanych. Mi znów śniło się coś dziwnego, a mianowicie atak nuklearny. Brrr, w radiu pewnie akurat leciały sensacje XX wieku.
Za oknem mróz i dopiero co zaczyna śnieg padać.
]Fikusek Zdrówka dla Ciebie i małego.

Do góry