reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Przepisal mi wczoraj nospe forte. I powiedział ze mam brac 2 dziennie, no ale musze isc do apteki i kupic, a mi się nie chce za bardzo, chyba ze mame poprosze.
Eliza na 26 grudnia ale wczoraj mi lekarz powiedział ze za 2 tygodnie mogę się już spodziewac porodu, bo zaczyna mi się robic rozwarcie i brzuch mi się opuścił.
t juz sdpokojnie mozesz rodzic:)

Przepisal mi wczoraj nospe forte. I powiedział ze mam brac 2 dziennie, no ale musze isc do apteki i kupic, a mi się nie chce za bardzo, chyba ze mame poprosze.
Eliza na 26 grudnia ale wczoraj mi lekarz powiedział ze za 2 tygodnie mogę się już spodziewac porodu, bo zaczyna mi się robic rozwarcie i brzuch mi się opuścił.
Oooo no to moze bedziecie mieli prezent na gwiazdke:-) fajnie:-)

reklama
Do góry