fikusek1988
Mama Alanka:)
Albo na gwazdke jak poczeka albo na mikołajki jak mu się będzie spieszyc.
albo przeciagnie na sylwestra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo na gwazdke jak poczeka albo na mikołajki jak mu się będzie spieszyc.
Może być i tak jeśli już mu się na prawde nie będzie spieszyc, w co troszke watpie.. He He![]()
Tak, tak.. Z tych wiekszych rzeczy już wszystko jest. Wczoraj łóżeczko (kojec) przyszlo. Teraz zostaly tylko rzeczy kosmetyczne i pampersy.
Dokladnie to nie wiem ale chyba Deltim Voyager.
mi się też same rozpuściłyoj bardzo bardzo bardzo!!!!
strasznie chcialabym znow ale poki co nie moge...
violett ja to sie caly czas dziwie ze wam szwy sciagali... ja mialam wsyztskie rozpuszczalne ze same wypadaly...
no ale najwaznejsze ze juz lepiej..
a zobaczysz jak bedziesz balasie pierwszy seks zaliczyc... ja to chyba pol godz gderalam M nad uchem hahha zamaist sieskupic to ja gadalam i gadalm i go tylko instruowalam...
a jaka ulga byla po wszytskim heheh... ze wcale nie takie straszne bylo jak myslalam![]()