reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
albumy masz aktywne i automatycznie Ci zdjecia po przenosi do galerii ale np jak Miki ma teraz 5 mc i 26 dni to masz aktywne do 6 miesiąca dopiero jak skończy 6 m-cy to będziesz miała aktywny nastepny miesiąc, czyli 7:tak:

a ja dziś mam wspanialy udany zakupowy dzień :-)troszke kasy wydalismy ale Wiki opkupiona jest u nas kiermasz na miescie i kobitka sprzedaje urzywane ciuszki po dzieciach ale jak nowe doslownie po 50pikow po 1funcie i kupilam malenkiej cala sterte ubranek tak do 4miesiecy zeby juz nie latac i nie kupowac nawet taka extra sukienusie dzinsowa ale urocza pozniej jak wyrosnie to pewnie jakas mamusia swojej corci jeszcze bedzie zakladala bo sa cudne te spiochy i zestawy a na mikolajki kupilismy jej spiochy z krola lwa z kapturkiem i ogonkiemtaki lewek maly hehe a marcin mi na mikolajki kupil prostownice :happy: a jego prezent bedzie wieczorem ktory sam sobie wybral hehe

Też muszę się w końcu za prezenty zabrać, bo święta już tuż tuż... Lecę teraz tymczasem do rodziców i się z siostrą zobaczyć, jeszcze przed jej odlotem. A tam już czeka na mnie świeżutko upieczony chlebek :)
Objadłam się orzeszkami w panierce :/
Fikusek udanej imprezki roczkowej :)

witam się:)

a ja o 14 miałam cały dom wysprzątany. Jak na to, że jeszcze zajmowałam się córą to szybciutko:) Pomalowałam sobie pazurki i pewnie koniec relaksu niebawem bo Młoda już 40min śpi i zapewne niebawem wstanie. Mąż u swojej babci z teściową. A za tydzień Mała odprawia imprezkę:)
Dzisiaj miałam sen, że Mała wstała i zaczęła chodzic:D Dzisiaj zrobiła już w rzeczywistości 3 kroki do tatusia, ale to jeszcze takie nieświadome i widac jak się boi.

o wlasnie Fikusek życzymy udanej imprezki i dla Alanka wszystkiego naj..najlepszego ,spelnienia marzen,usmiechnietej mamy i duzo prezentow;-)konniczynka tez bym chciala chlebek taki cieplutki pieczony domowy zjesc ;/ ale moge sobie po marzyc do przyszlego roku hmm

ale cisza hmmm same imprezki kobitki piszcie cos bo szlak mnie trafi ;-)moze ktos nas czyta a sie nie odzywa jesli kto kolwiek jest niech sie odezwie nowe mamy tez boo nudy hmmmmmmm a to na zachete dla wszystkich bojacych sie odezwac lub wstydliwych;-)

Przyjaciółka zwierza się przyjaciółce:
– Wiesz, będę miała dziecko.
– Ty! – wykrzykuje druga. Przecież zarzekałaś się, że Ty nigdy nie będziesz miała dzieci! Kiedy się na to zdecydowałaś?
– Nie ja się zdecydowałam, tylko mąż... I to w ostatniej chwili. hehe

reklama
a my juz po urodzinach:) Alan caly dzien sie darl:/ i to tak jak by go ze skory ktos obdzieral,dostaal przed 16 paracetamol,na imperezie nie plakal,bawil sie ladnie,a jak zasiadl przy stole to wcinal wszystko:D:D czestowal sie wszystkim:D:D jeszcze po 20 dalam mu paracetamolu bo nie wiem czym byly te krzyki spowodowane,moze zeby,moze go cos bedzie pobierac,nie wiem wiec dostal by przespal spokojnie noc i go nei meczylo. Jak jutro bedzie ok to bedzie znaczyc ze moze mial dzis gorszy dzien.

Do góry