reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixi spokojnie mozesz mieszac,ja jak bylam w szpitalu to jak odciagalam pokarm i zostalo to kazaly nie wyleweac i np za godz odciagnac na nastepne karmienie:) w domu tez odciagalam tak:)

reklama
Laski i 7y ząbek widac, nieźle przebity a ja wcześniej go nie widziałam. Ale jak mogłam jak Mycha sobie nie pozwala zajrzec w buzię. Aż się boję tych nocek:p No ale skoro przesypiała pięknie ostatnio każdą noc bez zajęknięcia a ząb jeden przebity a drugi w trakcie to chyba połowa sukcesu za nami..:p

Ixi wreszcie jesteś;* 3mam za Was kciuki pod każdym względem:* Biedny Malec..:(

Za jakiś kwadrans okąpię Perłę i pewnie przed 20tą uśnie bo padnięta jest. Dziś znowu popołudniu w ogóle nie spała, ale nic na siłę:)

Prezenty wreszcie kupione. No teściowej zostało coś kupic, ale z nią to najmniejszy problem. Kocha motyw aniołów a z aniołami to wszystko już robią:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny:)
jak to jest ja bym juz chciała kupować ciuszki dla maleństwa a znajomi mówia ze nie nie powinno się jeszcze kupować bo coś moze się stać...
Jak to jest ?

Z tym kupowaniem to zwykły przesąd i nie ma co się przejmować:) Większość dziewczyn,jeśli robi zakupy później to tylko dlatego,zeby poznać płeć dziecka-tak mi się zdaje:) Jeśłi się nie możesz doczekać,to po prostu kupuj i już ;)

Ja dostałam pierwsze ciuszki dla Małej jak byłam w 4tyg /zaraz po odebraniu bety z potwierdzeniem, że jestem w ciąży:)/ Nie wierzę w przesądy aczkolwiek zawsze ten lęk jest, to normalne.

reklama
Do góry