reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
ale naskrobałyscie.

Co do karmienia starszaki byly karmione 9mies. a Mikiego niewiem ile bede karmic, w tej chwili mam duzo pokarmu a maly sie nim najada, a w dzien je tylko zupke i deserek a potem mam cyce jak donic i cieknie mi mleko wieczorem... ;] heh

Dzis chyba musimy wybrac sie na male zakupy bo troszke potrzebnych rzeczy sie konczy...;] a tak wogole to mam lenia i nic mi sie nie chce.
Daniel kicha ehhh oby malego nie zarazil.... :-(

reklama
Witajcie moja pobutka była o 3:30... mały zasnął, ale ja juz nie dałam rady i tak dopiero o 6 zdrzemnęłam sie na jakieś 30 min

A co do karmienia to ja strasznie załuje ze nie karmiła no jakos jak byłam w ciazy przez mysl mi nie przeszło ze karmienie mi nie wyjdzie... a po porodzie taka kicha:/

lolkak a gdzie chory, on nie spi mi w nocy odkad skonczył 4 miesiac i od tamtego czasu z małymi przerwami non stop sie budzi, a dzis sie obudził 2 razy ale ten drugi mnie wybił ze spania i nie mogłam zasnąć on jak sie napił pogadał sobie i zasnał a ja juz nie potrafiłam

OLCIA - ja tam uważam że mrozy to najlepsze lekarstwo ciepło ją opatulę i niech sobie pooddycha ;-)

Ale K mnie wkurzył :angry: mam już dosyć tego palanta ... :sorry:

O:) przeczytałam wszystko od wczoraj:)
co do tych porodów to juz wole wiecej nie czytac bo mnie ciarki przechodzą.
a jesli chodz o karmienie to chcialabym karmic conajmniej do 6miesiecy ale zobaczymy jak to wyjdzie, przynajmniej mam juz czym bo cyce mam prawie 3 roz wieksze:(

Witam rano ;-)

U nas dzisiaj nocka w miarę :tak: Zuza jak zwykle przyszła do nas do łóżka, ale za to obudziła się przed 10 :-)
Biedna jest chora, głos ma bardzo zmieniony, jutro chyba jednak pójdziemy z nią do lekarza.

lolkak a butelkę Lovi próbowałaś?? Zuzia miała problem z butelką Avent a Lovi od razu załapała.

patrycja szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

femme co z nim znowu?

"jestes falszywa suka tyle mam ci do powiedzeniaaa puszczac po dyskotekach kazdy sie potrarfi zycze ci z calego serca by cie to samo spotkalo a niem usze bo i tak cie psotka pustaku jeden " Wiadomość na nk od SOSO :-D:-D:-D

Nie no dziewczyna na poziomie :-D:-D nie zna mnie w ogóle a wie że puszczam się na dyskotekach:-D:-D:-D nie no padłam po prostu leżę :-p a póki była ankieta była taka sweetaśna :-D :-p przez chwilę miałam wyrzuty że może powinna dostać szanse że może nie jest tak pusta i zakłamana jak by się wydawało ;-) no ale moje wątpliwości pięknie się rozwiały :-)

Aha i nie chcę rozdmuchiwać tematu żeby nie było chciałam się tylko tym podzielić tym przeżyciem :-p

reklama
Anetka zaczęłam właśnie od Lovi. Później próbowałam Avent, TT i taką jakąś nie firmówkę dołączoną do laktatora i zero picia :dry: Dawała jej też moja mama,mój a nawet mój brat też bez rezultatu.

Umi o rany to ja Ci współczuję! Jak Ty dajesz radę ?!

Do góry