reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
VikamciaG nie on ma niebiesko szare oczka ale od tego kocyka mogą sie wydawać zielone.;-)
ixi pytałam kiedyś ale mi nie odpowiedziałaś. czy Oliś jest z 13 czy z 14 pażdziernika???

kama proponowali mi Zebym odpuściła sobie ten rok i zdawała mature w przyszłym, ale ja nie chciałam bo ja jestem taka ze bym sobie odpuściła. jak juz zaczełam to koncze. nie chodziłam do szkoły prawie 2 miesiące jak nie wiecej w pierwszym semestrze ale nauczyciele przymkneli oko i nie liczyli mi frekwencji bo bym była nieklasyfikowana.
asheraja juz klasa maturalna czyli 3 liceum. a pokarmu juz nie mam. Mały dwa tyg. skończył z cycem.

ixi Oliś to gigant przy tobie kruszyno. ile już waży???
ewi o jaki ładny awatarek..;-)

jak juz tak wrzucacie foty to prosze bardzo oto Misiałek...;-)
26122010017.jpg

zdj241.jpg

cats.jpg
rozkoszny! zwłaszcza 1 zdj:)

Koniecznie muszę się pochwalic, że Martynka dziś 5 razy przeszła samodzielnie pół naszej sypialni!!:))))) Jesteśmy z niej bardzo dumni!

Nie edytowałam bo minęło więcej niż godzina od mojego posta:p

femme -co zrobilas z włosami?jaki aparat? :szok:
ViKamciaG - Rany jaka ta Twoja córa rozkoszna!!! :szok:

Misia - a kto zostaje z maluchem jak jestes w szkole? jak wogole yglada sytuacja teraz miedzy Twoim facetem a rodzicami? polepszylo sie cos? i sliczny bobas z Michasia!!! nigdy niewidzialam Twojego zdjecia, tylko to w miniaturce ale jest chyba baardzo podobny,co?;-)

Vegas - Gratulacje dla Martynki!!! koncu to juz czas :tak::-)

ixi -to nie tak zle, z czasem bedzie przybieral mniej :tak: Damianek w polowie 2giego miesiaca zycia tez mial juz 6kg :tak: dziekuje, ze wkleilas zdjecia! Wygladasz na bardzo drobniutka, ale w ubraniu nie widac ze jestes az tak bardzo szczupla ;-) Ale Oliś przy Tobie to kawał chłopa, nie ma co:-D

a u nas nic.. P do pracy na nocke poszedl, wiec mam spokoj :-D
zaraz zrobie sobie uczte, bede bite 2 godziny objadac sie przed kompem i mam nadzieje pisac z Wami :-)

a kto pozmywa podlogi? :-p

ashera jak ja jestem w szkole to z mały jest na zmiane albo z moja mamaa albo z mamą K. no albo z K jezeli nie jest w pracy. a miedzy moimi rodzicami a nim jest lepiej on sie stara < w koncu jest ojcem> przyjezdza czesto my jestesmy u niego tez czesto. potrafi sie zająć małym a czasem jak ja sie ucze to np on prasuje Michasiowe ubranka...;-)
na razie nie mieszkamy razem bo ja od siebie mam lepszy dojazd do szkoły i w ogóle wszedzie ale mieszkamy niedaleko - 2km. wiec nie jest tak źle.
a podobny jest nieziemsko do Kamila tylko nos ma po mnie.;-)

reklama
ASHEARA - hehe to sobie popisałaś :-p :-D pustki :-) a ja tylko pocieniowałam trochę różnicy prawie nie widać ;-) a aparat zwykły taki bo chciałam mieć taki mały kieszonkowy o taki : Panasonic DMC-FS42 zdjęcia tyle że w tym sklepie jakiś Kuby kolega pracuje i dostaliśmy upust i za 280zł go mam :szok: :-)

VEGAS - brawa dla Martynki mówiłam że teraz to już pójdzie lada dzień :-) chwila moment i będzie biegać :-)

MISIA - słodki maluch 1 zdjęcie rządzi :-D

Kuba usypia małą to wpadłam do was na chwilę :-p

Do góry