reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi no właśnie żadnych, wszystko kupione, chyba po prostu mam gorszy dzień.

Ja przy M też nie schudnę codziennie wssysa jakąś czekoladę albo ciasta a ja razem z Nim :zawstydzona/y:

Teraz właśnie żremy krakersy z bitą śmietaną :nerd:
o mniam, zjadłabym bitą śmietanę, taką prosto z butli:p

reklama
Vegas ja mam zmieszaną z proszku z 30% razem ubite pychaaa, za duzo zrobiłam do ciasta i została cała micha.

Ja na paznokcie polecam tabletki dla kobiet w ciąży lub karmiących :tak: super są. Odżywka w lakierze u mnie się nie sprawdziła.

A na jajniki to ja biorę nospę forte. Ibuprom też pomaga.

Vegas ja mam zmieszaną z proszku z 30% razem ubite pychaaa, za duzo zrobiłam do ciasta i została cała micha.

Ja na paznokcie polecam tabletki dla kobiet w ciąży lub karmiących :tak: super są. Odżywka w lakierze u mnie się nie sprawdziła.

A na jajniki to ja biorę nospę forte. Ibuprom też pomaga.
Dzięki. Muszę więc zakupic takie witaminki na pazurki bo oszalec można. Tu ładne, długie a zaraz ciach i łamią się z byle powodu.

Emil fajnie, mi zawsze podobało się imię Emilka więc prawie to samo :tak:

ja mam kolezanke Emilie. ale to nie dlatego ybralam to imie. poprostu wpadlo mi gdzies keidys w ucho i mi sie od razu spodobalo i zadecydowalam ze to bedzie to. tacie i siostrze tez sie podoba a mama woli jakies takie inne dziwne imiona.
no ale coz to j bede matka i to wazne ze mi sie podoba :))

Vegas mi też się strasznie łamią :dry: Może mi lekarka cos poleci w poniedziałek. Oprócz łamiących się paznokci,wypadających włosów dostałam łupieżu:no::szok: Kurde pierwszy raz w życiu. Kupiłam sobie Nizoral a tu oczywiście,że w trakcie karmienia o jego stosowaniu ma zdecydować lekarz :dry:

Kaamaa krakersy z bitą śmietaną?Jakie połączenie:-D Nie wiem czy mój żołądek by to wytrzymał ;-)

koleżanka mi powiedziała,że jej mała trafiła do szpitala z zapaleniem płuc. Baba w przychodni się nie poznała i żeby tego było mało przepisała jej leki dla dorosłych:szok::szok::no::baffled:

Vegas mi też się strasznie łamią :dry: Może mi lekarka cos poleci w poniedziałek. Oprócz łamiących się paznokci,wypadających włosów dostałam łupieżu:no::szok: Kurde pierwszy raz w życiu. Kupiłam sobie Nizoral a tu oczywiście,że w trakcie karmienia o jego stosowaniu ma zdecydować lekarz :dry:

Kaamaa krakersy z bitą śmietaną?Jakie połączenie:-D Nie wiem czy mój żołądek by to wytrzymał ;-)

koleżanka mi powiedziała,że jej mała trafiła do szpitala z zapaleniem płuc. Baba w przychodni się nie poznała i żeby tego było mało przepisała jej leki dla dorosłych:szok::szok::no::baffled:
co to za lekarka, Boże;/

Ja też kiedyś miałam łupież, raz w życiu, ale zwalczyłam go nie Nizoralem, jakoś mi nie pomagał, a słynnym szamponem co Cichopek reklamuje /nie wiem jak się go pisze, więc nie będę sobie siary robic, raczej wiesz o jaki chodzi:p/

Oj, Martynka ma lichawy sen. Ciągle się budzi..

Lolkak Ja to jak świnka jestem wszystko pożeram :-D

Koniecznie zapytaj lekarkę, ewidentnie brakuje Ci witamin, mam nadzieję że Ci coś dobrego poradzi.

Dla malucha leki dla dorosłych przepisała :szok: Konowałka!

Szkoda Dzieciaczka, mam nadzieję że jak najszybciej się z tym uporają.

tak Vegas wiem o który chodzi:-D

Maja też ma lipny sen. Śpi od 20:40 a już 2 razy wstawała z płaczem :dry:

Kaamaa ja to bym na taka babę przynajmniej skargę do Izby Lekarskiej złożyła jak nie więcej:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry