reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie Nadrobiłam wczoraj i troche dzisiaj. Ale z uwagi na to że mnie głowa znowu zaczęła boleć to nie odpisuje zeby nie było ze ktos pisał jedno a ja odnosze to do drugiej

daff witaj

Witam nowe mamy:-)
Co do studniowki to wydatek jest spory. Ja była na swojej, a byłam w 6/7 miesiacu ciąży tak na przełomie troche i szczerze mówiac do 22 siedzielismy bo strasznie mnie brzuch bolał nie wiem od czego, ale potem mi przeszło i jak mielismy juz sie zbierac to stwierdziłam ze juz nie boli. Zostalismy do godziny 2 w nocy i tanczylismy tylko na szybkich kawałkach bo ja nie lubie wolnych. Usmiałam sie jak nie wiem bo nasza klas zrobiła parodie nauczycieli i na prawde niexle było. poza tym niektórzy uczestnicy przedstawienia byli wyraźnie podpici i nieźle sie napracowalismy zeby nauczyciele sie nie zorientowali:-D. Na taką impreze poszłabym z checia ale kasy to mi do teraz szkoda:-p

reklama
no dobra to juz pojde jak sie wcisne w sukienke hehe :)
u nas to drogo bo sama studniówka 600 zł;/ nie wiem za co tyle a dodatki typu sukienka itd to juz lepiej nie mówić, ale tylko jedna w życiu jest zreszta juz połowe zapłaciłam

Witam z rana :-) ..ale mam syf w domu masakra jak mi się nie chce za to zabierać :dry: :sorry:

Ja na studniówce nie byłam bo ostatni rok kończyłam zaocznie ze względu na szkołę :dry: a tam nie mieli studniówki strasznie żałuje :sorry:

ANETKA - też się tej Twojej sesji nie mogę doczekać ciekawa jestem jak to wyjdzie :-)

VIKAMCIA - dzięki ;-)

KAAMAA - ja doszłam do wniosku że w bezgranicznej miłości nie ma nic fajnego i nie ma co za nią tęsknić :-D człowiek ma klapki na oczach i robi głupoty a tak to chociaż jest jakaś kontrola :-p :-) będzie dobrze :-D

AGOO - witamy :-)

GOSIA - zarzuć jakieś suwaczki łatwiej skojarzyć osobę i na początku pamiętać kto to kto :-D :-p jeszcze teraz wysyp nowych mam jest :-p

MARTOLINKA - no i poryczałam się jak głupia ... :-(

Umi znowu bóle wróciły? Byłaś z tym u lekarza?

Mi kasy nie szkoda było, bo to raz w życiu taka impreza, ale strasznie z Nas zdarli, jedzienie było ochydne, nawet chleba nie było na stołach:no: A mieliśmy na dobrej sali bankietowej. Przed 2 bylismy już w domu, bo strasznie Nam się jeść chciało.

E:

Femme pewnie, że będzie dobrze, bo musi być :-)

oj fakt- studniowka to nieziemski wydatek :-) Chyba że się sukienkę pożyczy, samemu uczesze,pomaluje.. przyklei się tipsy z kiosku za 3zł i nie pije się alkoholu :-D heheheh..
Ja za studniówką nie płakałam,bo 3 miesiące po studniówce zrobiliśmy sobie weselicho.. :-D więc mi szybko żale przeszły ;-)
no ja bede miała uczesanie i makijaz za freee hehe a paznokcie juz mam:)
a alko wiadomo nie pije:)

migotka u nas sama studniówka to koszt 500 zl był plus sukienka w sumie to 2 bo jedną kupiła jeszcze zanim dowiedziałam sie o ciazy a jak przyszlo co do czego to sie w nia nie ziesciłam:-D

femme elizka zaoszczędziłyście kasy troche przynajmniej:-p
paula3 eee ja sie sama czesałam robiłam sobie pazurki a alkoholu własnie nie piłam:-D a i tak mi sie wydaje ze duzo kasy poszło:-p
kaamaa nie no u nas jedzenie było pycha mnie i małemu smakowało w każdym bądź razie:-D a co do lekarza to nie byłam, skonczy sie zima to i głowa bedzie mniej boleć ale chyba bede musiała zainwestowac w nawlizacz powietrza bo najgorzej mnie boli jak sa grzejniki właczone

reklama
Do góry