Kamiśka :)
Fanka BB :)
Femme dokładnie tak samo myślę jak Ty, fajnie że jest ktoś kto rozumie moją sytuację.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ARTYNA - No właśnie VEGAS poruszyłaś ciekawy temat i np ja wolę chyba związek w którym nie ma miłości (bądź nie dopuszczam jej do siebie bo przecież kochałam go bezgranicznie kiedyś ... ) a w którym facet mnie kocha szanuje uwielbia sprawia przyjemność dba o mnie itp. itd. ;-) a jak będzie się starał i da mi czas żeby zapomnieć o swojej głupocie to jest szansa żeby uczucie wróciło mamy dziecko warto uważam spróbować i nie tylko ze względu na dziecko ale i na nas bo jednak lepiej tworzyć taką rodzinę jak by nie było .. a jeżeli się nie uda to można się rozstać zawsze przecież a nawet uważam że lepiej jak już dziecko będzie starsze bo da radę wytłumaczyć co się dzieje a teraz jak byśmy się rozstali jak wytłumaczyła bym Ninie czemu tata już z pracy nie wraca ?ciężko jest bez miłości pewnie ... ale zaczęłam patrzeć inaczej na to wszystko miłość to nie wszystko i uważam że lepsza zasłużona miłość może nie taka szalona że fajerwerki i motylki w brzuchu ale za to z poczuciem bezpieczeństwa i zaufaniem niż właśnie taka z klapkami na oczach gdzie pozwala się traktować siebie jak szmatę i pozwala się siebie krzywdzić bo "ja go kocham" ... wolę poczekać na świadomą wypracowaną miłość zdobytą ciężką pracą wspólnymi przeżyciami opierającą się na zaufaniu, poczuciu bezpieczeństwa i szacunku do siebie ;-) mam nadzieje że się uda a jak nie jak napisała KAAMAA tego kwiatu jest pół światu ;-) mam całe życie jak nie ten to w końcu trafię na odpowiedniego ;-)
:-)
:-) ja z moim zaczęłam być jak mieliśmy po 15 lat bo on mój rocznik
i też łapię się za głowę i nie wierzę że przez miłość tyle wybaczałam i w ogóle jak na to patrze to śmieje się przez łzy ze swojej głupoty
...no ale tak jak ty ja też uważam że to chyba gdzieś jest i tak już zapisane tak miało być i tyle ;-)
wracali z pracy i samochód im nawalił
ale powinien zaraz wrócić więc się żegnam ;-)
współczuję, ale dobrze, że potrafisz jeszcze z nim być. Wy moim zdaniem na maksa do siebie pasujecie, nie wiem dlaczego, ale tak jakoś uważam
;-) fajna z Was para :-)
normalnie nie mogę z nią, próbowałam ją uśpić to mi otwierała oczy, dawała buziaki i śpiewała a zasnąć NIE i już