reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe to ja mialam hardcore jak hania miala 2 lata a Daniel rok... kurcze, wszedzie go bylo pelno:dry: i zawsze guz, do tej pory jak sie przewrócil gdy mial rok i 3mies, rozciol czolo i ma blizne... i mu zostanie... krew tryskala... nigdy tego nie zapomne... teraz jest lepiej... o wiele lepiej..... :-)
Ciekawe jaki bedzie Miki.... oby grzeczny....;-)

reklama
Paula a propos fikolandu mam nadzieję, że Julka do wiosny zacznie chodzić, bo na rekach pomiędzy tymi tunelami, tego klocka :-D nie dam rady nosić.

Skoro jesteś co weekend, to może byśmy się na początek same spotkały?, bo wiadomo z dzieciakami to ciężko pogadać.

Ciekawe jak nasz maluszek będzie się sprawował;-)
A w ogóle tak dla rozluźnienia powiem Wam,że byłam dzisiaj pochodzić po sklepach:-) w Ikei widziałam cudne pomysły na pokoik dla dziecka,aż byłam gotowa zrobić zakupy całe,ale oczywiście jeszcze czekam ;p

Ja napisze do tematu jedno... było miło ale sie skonczyło.Mam nadzieje daff że postarasz sie nie siac zamentu bo w tym momencie przychylam sie całkowicie do femme, od pierwszego postu zaczynasz. Tyle mojego do tego tematu

A co do nieszczęśliwych wypadków mój młody przeszedł sam siebie... poszłam zrobić sobie picie a ten podstawił sobie pod okno nocnik, ze swojego pokoju przyniósł sobie stoliczek i wylazł na parapet. Tzn jak do niego doszłam to kleczal na parapecie i próbował przesadzić kwiatka chyba bo trzymał go za łodyge... Jak on na to wpadł to pojecia nie mam:/

Trinaa w Ikei jest dużo fajnych rzeczy, ja mam stamtąd szafę i komodę. Niestety najbliższy sklep jest 180 km od Białegostoku.

E:

Umi aż boję się pomyśleć coby się stało żeby Kacper spadł:no:
Dzisiaj Julka tez z kanapy spadła, nauczyła się wchodzić, ale schodzić nie umie i wykorzystała moment jak byłam w łazience, na szczeście na tyłek poleciała.

Ostatnia edycja:
umi te nasze dzieci to 18stki nie dożyją jak tak dalej będą się zachowywać :sorry::sorry: dobrze, że okno nie było otwarte!!
Dobij mnie... Kacper śpi? :-p:-p:-p bo moja rozbrykana ciągle :sorry:

umi to cale szczescie ze mlody nie wypadl z okna. a wysoko mieszkasz?

Moja julka po kapieli dobrze nie sknczyla jesc a juz spala;p

Mi mała padła o 19 oczywiście przy cycu:dry: Pewnie za chwilę wstanie,bo po paru minutach ssania zasnęła.

Wy piszecie,że chcecie żeby wasze dzieci umiały jeść łyżeczką- ja marzę,żeby Maja od czasu do czasu wydoiła butlę pod moją nieobecność ;-):-D

reklama
anetka mnie to piszesz ja sie modle żeby do 2 urodzin dożył:-D czasem tak stoje i patrze jak on biega to normalnie mnie ciarki przechodzą:confused2:
daff no troche wysoko 3 i ostatnie piętro wiec miałby skad spaśćale jeszcze nie obczaił jak sie okno otwiera na całe szczescie
kaamaa to mój umie schodzić a kiedyś zarył głową o podłoge nie wiem co on myslał ze go złapie z odległosi 2 metów stojąc do niego tyłem czy co:/ ale pretensje miał w każdym bądź razie do mnie, ze go bolało:-D
Elizka ja te okna jak otwieram to staram sie uchylaćale jak by lepiej pociągnął to faktycznie mogłoby być wtedy kiepsko

Do góry