reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)

gosia oby już córeczka tak nie cierpiała mocno

kaamaa ja też zawsze farbowałam na czarno, ostatni raz na ślub,potem już nie bo się dowiedziałam o ciąży,ale też jakaś "ciotka" mi to robiła,bo teraz to mam dopiero bałagan, wychodzą mi brązowe spod spodu i jeszcze jakieś niby blond takie jak miałam w dzieciństwie,wyglądam jak dziad:-D

korzystając z nieobecności mojego męża,koleżanka mnie wczoraj popołudniu wyciągnęła do kina i potem na pogaduchy i nie powiem nawet fajnie było,zawsze jakaś odmiana niż siedzenie samej w domu:-)

Witam nowe mamy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
nno wiesz co byłam w 16 tyg na badaniu i gin powiedziała, że raczej chłopiec ale może to byc pępowina więc 100% pewności nie mam :) a nawet dobrze bo nie ukrywam, że strasznie marzy mi się córcia ;-)ale jak będzie chłopiec to wiadomo że będę kochac równie mocno:-) mój syneka ktualnie chory jest.biedny męczys ię z biegunka 4 dzień a lekarz nie chcą go przyjac bo podobno nie ma numerków:wściekła/y: ale nic jutro możliwe że się uda a jak nie to do szpitala bo mi się odwodni.

czesc :*
witam się i uciekam do sprzątania.
Przepraszam za wczoraj. nikomu nie życzę takiej szwagierki,brrrrrrrrrr :)
mam nadzieje,że się więcej nie napatoczy:)

Dowiedziałam się że cała rodzina mojego męża czyta moje "bzdury" na forum,tak wiec pozdrawiam rodzinkę :-D Buziaczki! :-D

Femme- zdjęcia są super :) zazdroszcze Ci urody i figury!
Kaamaa- nie zauważyłam tych Twoich trzech kolorów :-D dobrze wyglądasz:>
Umi- a może nie dajcie mu spać w dzień? Wtedy będzie umęczony i będzie lepiej nocki przesypiał :)
Trina- korzystaj,korzystaj.. :-D Zazdroszczę tego kina,też się muszę wybrać :-)

Witam nowe mamuśki:)
nic bardziej mylnego nie raz juz nie spał w dzien i było hm o wiele gorzej niestety bo był zbyt zmęczony żeby spać:/. Wiem, głupio to brzmi

Anetka ja mam ciemny blond, po tylu latach farbowania na czarno, zrobiły się nie wiadomo. Muszę z Nimi w końcu porządek zrobić, ale to już jak M zacznie normalne wypłaty do domu przynosić, teraz trochę kasy szkoda.
No właśnie ja Ciebie też nie widziałam:-)

Andrewa mam nadzieję że synek szybko wyzdrowieję.

Nie wiem co u Was z tymi lekarzami, albo nie odbierają, albo nie przyjmą :no:

Trina pozazdrościłam Ci :-)

Paula no to miło.....

witam nowe mamusie:)

paula ale mnie rozsmieszylas tymi pozdrowieniami dla rodzinki podczytujacej :-D hahahaha

No Moj Miki wstal:-) spal niecale 1,5h takze super, lece wlosy wysuszyc i obiadek szykowac nam i Mikusiowi:-)
Popoludniu zajrze:*

reklama
anetka jakoś do tej pory byłam na bakier z kinem,także jestem w plecy z nowościami :-D ale może teraz nadrobię

Andrewa zdrówka dla synusia :-)

Do góry