reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No jasne ja na Maję też nie ładuje tony ciuchów,ale na mrozie w samych leginsach to nawet zahartowany może się przeziębić. a ile płacisz za przedszkole?

Edit:

Vegas ja gdzieś tak na 2 tyg przed terminem już zmyłam lakier,żeby w razie nagłej Cc nie mieć zmywanych paznokci jakimś "cudem" w szpitalu. ;-) No i jakoś do teraz nie moge wygospodarować odpowiedniej ilości czasu :-D
ja najwięcej czasu mam wieczorami gdy Martynka śpi. Ale wtedy jak net chodzi jak strzała to między netem a pazurkami wybieram net:p Dziś mi nawala necior to trza zadbac o pazurki:) Jutro robię dzień depilacji;D Jutro Małża cały dzień nie ma, z rana pędzi do dodatkowej pracy z kolegą a potem do swojej na 14tą.
Ależ mnie już podbrzusze na okres boli, okropnośc. Ale dobrze, że chociaż te okresy przy tabsach są skąpe:) I jak mam @ to już nie cierpię tak jak przed nim, dziwne, acz prawdziwe:)

reklama
femme tak jestem normalnie zatrudniona od lipca 2010r. jak się przeniosłam tutaj (wcześniej mieszkałam w Radomsku) na początku czerwca,to coś jeszcze myślałam o szkole,ale w końcu zrezygnowałam i znalazłam pracę, a teraz tak sobie myślę,czy przypadkiem od października nie ruszyć ze studiami

mi znów w zime zawsze na dekoldzie wykakuja takie krostki.... za cholere tego nie da sie pozbyc dopiero sloneczko przypala wiosna, latem i znikaja:////
dałam mlodemu wody koperkowej.... mam nadzieje ze pomoze....:/

Eliza trzymam kciuki,żeby się Mikiemu poprawiło:-)

Vegas ja używam płynu Dermesa a kiedyś kremu Scholl na noc ;-)

Eliza ja również, mam nadzieję, że Mikuś prześpi nockę ładnie, oby nie cierpiał już;*
Moja Perła trochę po 22 się zbudziła i ma problemik by zasnąc. Dałam jej ulubionego królika to go głaskała, tuliła, całowała, przykrywała kołderką, dawała swojego smoczka.. jest cisza, może już śpi;)

morał taki, że letnie powietrze bardziej sprzyja;D Ja mam na zimę zawsze suchawą skórę i muszę balsamowac ręce i nogi.

Oj tak dokladnie Vegas. Nienawidze zimy pod tym wzgledem bo naprawde skora wyglada u mnie fatalnie bez balsamu .... :dry: ehhh, niby w lato słonce wysusza ale u mnie zima jest najgorzej;]

reklama
Do góry