reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej
ale drukujecie...
Patrycja wsłczuje takiej sasiadki,dobrze ze juz sie wyprowadzili
U nas dzis dzien dupnie sie zaczol, M do pracy nie pojechal bo zawór przy piecu padl, woda ciekła, i nie wiedzial co zrobic,jak tata wstalto cos tam dokrecili i narazie nie cieknie, i pali sie w piecu aleod 7 do 10 bylam u rodziców wdomu bo bylo u nas zimno... ;] M pojechal do chydraulicznego dowiedziec sie o ten zawór i dupa jak cos trzeba caly wymieniac bo juz takich nie ma...
mam nadzieje ze do wiosny wytrzyma..
Pamietajcie trzymac kciuki o 16
:-)
ale drukujecie...
Patrycja wsłczuje takiej sasiadki,dobrze ze juz sie wyprowadzili

U nas dzis dzien dupnie sie zaczol, M do pracy nie pojechal bo zawór przy piecu padl, woda ciekła, i nie wiedzial co zrobic,jak tata wstalto cos tam dokrecili i narazie nie cieknie, i pali sie w piecu aleod 7 do 10 bylam u rodziców wdomu bo bylo u nas zimno... ;] M pojechal do chydraulicznego dowiedziec sie o ten zawór i dupa jak cos trzeba caly wymieniac bo juz takich nie ma...

Pamietajcie trzymac kciuki o 16

lolkak
Październikowa Mama Mai
Elizka to wam się tydzień zaczął
U nas też raz w piecu się nie paliło,bo w piwnicy woda była i palenisko zalało
Patrycja dobrze,że już ich nie ma. A co do sąsiadów to ja miałam taką,że potrafiła Ci wyliczyć o której kto wstał,ile czas siedział w łazience i ile wody lał do wanny
Daff ja też tu już długo jestem a nikogo nie znam. Wszyscy których znałam się wynieśli ;-) Teraz na BB odezwała się jakaś laska stąd to może będę mieć z kim na spacery chodzić

Patrycja dobrze,że już ich nie ma. A co do sąsiadów to ja miałam taką,że potrafiła Ci wyliczyć o której kto wstał,ile czas siedział w łazience i ile wody lał do wanny

Daff ja też tu już długo jestem a nikogo nie znam. Wszyscy których znałam się wynieśli ;-) Teraz na BB odezwała się jakaś laska stąd to może będę mieć z kim na spacery chodzić

Liza
Jedyne co dobre to to ze sie juz super czuje
wczorajszy dzien byl katorgaaaa
nigdy wiecej

Zjedlismy własnie rosołek i czekam az miki wstanie i tez mu dam... :-)

Zjedlismy własnie rosołek i czekam az miki wstanie i tez mu dam... :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja tam zawsze po mocno alkoholowych imprezach piłam bardzo mocną herbatę i było ok :-)
Liza
hehe mi nic nie pomagalo,cytryna z cukrem, herbata z cytryną...;-) ale dobrze ze juz po :-)
jakas cisza tutaj dzis
jakas cisza tutaj dzis

kiniorek91
Patrycja ta sąsiadka to rzeczywiście nie teges.
Daffi ja tam gram na tym portalu ale jeszcze nie utrafiłam nagrody ;p próbuję dalej...
No i wróciłam z przychodni. Nie dostałam USG bo podobno do 32tc się robi :-( Trochę mnie to zaskoczyło no ale trudno...
Zrobiła mi badanie i wyszło że już mały jest bardzo nisko główką i zaczyna się przygotowywać powili w środku do porodu. Posłała mnie jeszcze na ktg i powiedziała że też zaczyna się coś ruszać... Tak więc spokojnie czekamy.
A teraz zmykam do fryzjera bo zapomniałam portfel wziąć ze sobą ;] Ciekawe czy przyjdę zła jak osa czy w końcu zadowolona. Bo odkąd moja fryzjerka za granicę się przeniosła to od 2 lat nie umie mnie nikt dobrze obciąć...
Wpadnę to wstawię foto ;]
Daffi ja tam gram na tym portalu ale jeszcze nie utrafiłam nagrody ;p próbuję dalej...
No i wróciłam z przychodni. Nie dostałam USG bo podobno do 32tc się robi :-( Trochę mnie to zaskoczyło no ale trudno...
Zrobiła mi badanie i wyszło że już mały jest bardzo nisko główką i zaczyna się przygotowywać powili w środku do porodu. Posłała mnie jeszcze na ktg i powiedziała że też zaczyna się coś ruszać... Tak więc spokojnie czekamy.
A teraz zmykam do fryzjera bo zapomniałam portfel wziąć ze sobą ;] Ciekawe czy przyjdę zła jak osa czy w końcu zadowolona. Bo odkąd moja fryzjerka za granicę się przeniosła to od 2 lat nie umie mnie nikt dobrze obciąć...
Wpadnę to wstawię foto ;]
Liza
kiniorek noooo, zajmij sie sobą i wyluzuj to od razu szybciej urodzisz
jak widac maly sie juz przygotowuje do porodu :-) nie martw sie i jak wrocisz wstawiaj fote :-) napewno bedziesz swietnie wygladac :-)

reklama
Serduszko1
A ja już nie pamietam kiedy sie upiłam ostatnio..... piwko pije raz na jakis czas... ale przeważnie nic mi nie ma... wesoło jedynie 

Kiniorek no juz bliżej niż dalej...
czekamy na fote 

ja juz dużo spokojniejsza... ogarnełam sobie mieszkanko nastawiłam pranie ... tylko chłopaków pokój został ale to jak Kuba wstanie..
Kiniorek no juz bliżej niż dalej...
ja juz dużo spokojniejsza... ogarnełam sobie mieszkanko nastawiłam pranie ... tylko chłopaków pokój został ale to jak Kuba wstanie..