reklama
kiniorek91
Fanka BB :)
Misia dzisiaj normalnie o tobie myślałam! I nawet na Nk zaglądałam ;p Michaś już pewnie duży 
Hehe dziewczyny tak mówicie o rzeczach do sprzedania i w ogóle a ja też bym miała... Nie dla dzieciaków ale dla was bardziej... Tylko nie wiem czy ktoś się skusi
Hehe dziewczyny tak mówicie o rzeczach do sprzedania i w ogóle a ja też bym miała... Nie dla dzieciaków ale dla was bardziej... Tylko nie wiem czy ktoś się skusi

misia92
mamusia Michasia
jak dobrze tyle ludzi... i duzo nowych mam widze...witam witam ;p;p
Michas cudo moje dobrze. ulewał troche za bardzo i policzki mu sie takie szorstkie zrobiły i czerwone i byłam dziś u pediatry z nim dał syrop na alergie policzki kazał smarowac alantanem a w środe mam sie do niego zgłosić po syrop na to ulewanie.;p
haha i musze sie wam pochawlić wczoraj mojemu dziecku przebiła sie pierwsza jedynka a druga też już czuć;p;p
Kiniorek ja o tobie też. miałm pisac do ciebie czy jeszcze w dwupaku czy moze juz rozpakowana :-)
Michas cudo moje dobrze. ulewał troche za bardzo i policzki mu sie takie szorstkie zrobiły i czerwone i byłam dziś u pediatry z nim dał syrop na alergie policzki kazał smarowac alantanem a w środe mam sie do niego zgłosić po syrop na to ulewanie.;p
haha i musze sie wam pochawlić wczoraj mojemu dziecku przebiła sie pierwsza jedynka a druga też już czuć;p;p
Kiniorek ja o tobie też. miałm pisac do ciebie czy jeszcze w dwupaku czy moze juz rozpakowana :-)
.Aneta.
Daffi i na 2 mam namalować?
Misia a na co alergie ma Michaś? Zuzia też ma jakieś plamki czerwone na policzkach, tak naprawde od początku ale nasz świetny lekarz ma to chyba gdzieś, kazał nam kupić emolium ale to nic nie dawało, następnym razem stwierdził, że przejdzie samo...
Zuza ulewała do 9 miesiąca, masakra była!
Misia a na co alergie ma Michaś? Zuzia też ma jakieś plamki czerwone na policzkach, tak naprawde od początku ale nasz świetny lekarz ma to chyba gdzieś, kazał nam kupić emolium ale to nic nie dawało, następnym razem stwierdził, że przejdzie samo...

Zuza ulewała do 9 miesiąca, masakra była!

fikusek1988
Mama Alanka:)
Misia super ze sie odezwalas,codo ulewania to Alan dlugo ulewal ,zaraz jakos przed roczkiem skonczyl.
A ja wlasnie zamowilam pilota na alegro bo mi sie zepsol do dekodera a u nas nie mozna dostac nogdzie.
A ja wlasnie zamowilam pilota na alegro bo mi sie zepsol do dekodera a u nas nie mozna dostac nogdzie.
kiniorek91
No Misia ja dalej dwupak
kulam się i do kulać nie mogę...
Hmm czy któraś byłaby zainteresowana kolczykami ;] ??

Hmm czy któraś byłaby zainteresowana kolczykami ;] ??
misia92
mamusia Michasia
no Michał na początku to ulewał po jedzeniu ale to tak tylko zaraz po a teraz to 5-6 razy potrafi mu sie ulac nawet godzine po jedzeniu wiec stwierdziłam ze to raczej za duzo...
a na co a;ergie to jeszcze nie wiemy... po jabłkach nic mu nie bylo po marchewce i ziemniakach też. teraz to moze być albo kaszka z nestle -owoce leśne albo deserek jabłko-marchewka-winogrono z gerbera bo wcześniej nic mu nie szkodziło
a na co a;ergie to jeszcze nie wiemy... po jabłkach nic mu nie bylo po marchewce i ziemniakach też. teraz to moze być albo kaszka z nestle -owoce leśne albo deserek jabłko-marchewka-winogrono z gerbera bo wcześniej nic mu nie szkodziło
lolkak
Październikowa Mama Mai
Kiniorek dociągniesz do finału wierze w Ciebie 

konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Miałam kiepski dzień
Pojechałam rano załatwiać formalności w pracy- 6h mi to zajęło... a jutro znowu to samo, bo zgubiłam moją obiegówkę (na której już tylko 3 pieczątek brakowało) i zaświadczenie od lekarza, że karmię piersią
Nie wiem, jak to się stało, obeszłam całą trasę, na której mogłam je zgubić i nie znalazłam
Poszłam do kadr po nową obiegówkę i mam na razie tylko jedną pieczątkę.
A zgadnijcie, na kiedy jestem pierwszy raz wpisana do grafiku? Na jutro
Mój lekarz rodzinny przyjmuje jutro dopiero od 14. Myślicie, że przyjąłby mnie inny rano i dałby mi nowe zaświadczenie o karmieniu?
Cherie Mi też bardziej to drugie cięcie się podoba. Zazdroszczę ci włosów, zawsze takie chciałam mieć
anetka Zuzia jest śliczna
I mądrala
daffi, umi, anetka O jakim konkursie mówicie?! Nie w temacie jestem
E.: Doczytałam
patrycja
współczuję
kiniorek Fajna fryzurka, muszę też w końcu się umówić na ścięcie, ale to jak już będę wiedzieć co z pracą.
daffi Jakie Julka ma długie włosy
A pracodawca musi wysłać PIT, do dziś ma termin na nadanie przesyłki, więc znając tempo poczty, możesz poczekać jeszcze dzień lub tydzień na list. Chociaż w niektórych miejscach PITy odbiera się osobiście. Mnie zawsze wkurzało, że z jednej firmy zawsze wysyłają mi PIT 28ego i dopiero w marcu mogę się rozliczać 
kaamaa Fajny prezencik dla małej
misia Pamiętam
Nowy ładny avatarek widzę
Emilka też ma szorstkie i czerwone policzki ale to chyba od mrozu i kaloryferów, jak częściej kremuję, to się skóra poprawia
Gratuluję ząbka 
Eliza Super wieści, czekam teraz na potwierdzenie dobrych wieści na umowie

A zgadnijcie, na kiedy jestem pierwszy raz wpisana do grafiku? Na jutro

Mój lekarz rodzinny przyjmuje jutro dopiero od 14. Myślicie, że przyjąłby mnie inny rano i dałby mi nowe zaświadczenie o karmieniu?
Cherie Mi też bardziej to drugie cięcie się podoba. Zazdroszczę ci włosów, zawsze takie chciałam mieć

anetka Zuzia jest śliczna

daffi, umi, anetka O jakim konkursie mówicie?! Nie w temacie jestem

patrycja

kiniorek Fajna fryzurka, muszę też w końcu się umówić na ścięcie, ale to jak już będę wiedzieć co z pracą.
daffi Jakie Julka ma długie włosy

kaamaa Fajny prezencik dla małej

misia Pamiętam

Eliza Super wieści, czekam teraz na potwierdzenie dobrych wieści na umowie

reklama