reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Misia dzisiaj normalnie o tobie myślałam! I nawet na Nk zaglądałam ;p Michaś już pewnie duży :)

Hehe dziewczyny tak mówicie o rzeczach do sprzedania i w ogóle a ja też bym miała... Nie dla dzieciaków ale dla was bardziej... Tylko nie wiem czy ktoś się skusi :zawstydzona/y:

jak dobrze tyle ludzi... i duzo nowych mam widze...witam witam ;p;p
Michas cudo moje dobrze. ulewał troche za bardzo i policzki mu sie takie szorstkie zrobiły i czerwone i byłam dziś u pediatry z nim dał syrop na alergie policzki kazał smarowac alantanem a w środe mam sie do niego zgłosić po syrop na to ulewanie.;p

haha i musze sie wam pochawlić wczoraj mojemu dziecku przebiła sie pierwsza jedynka a druga też już czuć;p;p
Kiniorek ja o tobie też. miałm pisac do ciebie czy jeszcze w dwupaku czy moze juz rozpakowana :-)

Daffi i na 2 mam namalować?

Misia a na co alergie ma Michaś? Zuzia też ma jakieś plamki czerwone na policzkach, tak naprawde od początku ale nasz świetny lekarz ma to chyba gdzieś, kazał nam kupić emolium ale to nic nie dawało, następnym razem stwierdził, że przejdzie samo... :sorry2:
Zuza ulewała do 9 miesiąca, masakra była! :dry:

Misia super ze sie odezwalas,codo ulewania to Alan dlugo ulewal ,zaraz jakos przed roczkiem skonczyl.

A ja wlasnie zamowilam pilota na alegro bo mi sie zepsol do dekodera a u nas nie mozna dostac nogdzie.

no Michał na początku to ulewał po jedzeniu ale to tak tylko zaraz po a teraz to 5-6 razy potrafi mu sie ulac nawet godzine po jedzeniu wiec stwierdziłam ze to raczej za duzo...;)
a na co a;ergie to jeszcze nie wiemy... po jabłkach nic mu nie bylo po marchewce i ziemniakach też. teraz to moze być albo kaszka z nestle -owoce leśne albo deserek jabłko-marchewka-winogrono z gerbera bo wcześniej nic mu nie szkodziło

Miałam kiepski dzień :wściekła/y: Pojechałam rano załatwiać formalności w pracy- 6h mi to zajęło... a jutro znowu to samo, bo zgubiłam moją obiegówkę (na której już tylko 3 pieczątek brakowało) i zaświadczenie od lekarza, że karmię piersią:wściekła/y: Nie wiem, jak to się stało, obeszłam całą trasę, na której mogłam je zgubić i nie znalazłam:wściekła/y: Poszłam do kadr po nową obiegówkę i mam na razie tylko jedną pieczątkę.
A zgadnijcie, na kiedy jestem pierwszy raz wpisana do grafiku? Na jutro:-D
Mój lekarz rodzinny przyjmuje jutro dopiero od 14. Myślicie, że przyjąłby mnie inny rano i dałby mi nowe zaświadczenie o karmieniu?

Cherie
Mi też bardziej to drugie cięcie się podoba. Zazdroszczę ci włosów, zawsze takie chciałam mieć :tak:
anetka Zuzia jest śliczna :tak: I mądrala:-D
daffi, umi, anetka O jakim konkursie mówicie?! Nie w temacie jestem:-D E.: Doczytałam
patrycja:wściekła/y: współczuję
kiniorek Fajna fryzurka, muszę też w końcu się umówić na ścięcie, ale to jak już będę wiedzieć co z pracą.
daffi Jakie Julka ma długie włosy :szok: A pracodawca musi wysłać PIT, do dziś ma termin na nadanie przesyłki, więc znając tempo poczty, możesz poczekać jeszcze dzień lub tydzień na list. Chociaż w niektórych miejscach PITy odbiera się osobiście. Mnie zawsze wkurzało, że z jednej firmy zawsze wysyłają mi PIT 28ego i dopiero w marcu mogę się rozliczać :wściekła/y:
kaamaa Fajny prezencik dla małej :tak:
misia Pamiętam :tak: Nowy ładny avatarek widzę :tak: Emilka też ma szorstkie i czerwone policzki ale to chyba od mrozu i kaloryferów, jak częściej kremuję, to się skóra poprawia :tak: Gratuluję ząbka :tak:
Eliza Super wieści, czekam teraz na potwierdzenie dobrych wieści na umowie :tak:

reklama
koniczynka myślę, że inny lekarz nie robiłby problemów, żeby Ci wypisać te zaświadczenie, więc spróbuj ;-):tak:

Do góry