reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek hehe też super :-D
Zuzia nie pozwala mi zjechać niżej na Twoim poście, bo spodobał jej się Elmo :-p i teraz ciągle krzyczy "Emo emo":-D:-D

umi moja zamiast bułka mówi buka więc też niezbyt fajnie :-p
Ci faceci są jacyś nienormalni :sorry: myślą, że mają jakieś gosposie w domu czy co:confused2::confused2:

reklama
no i byłam w trakcie odpisywania kiedy S mi przeglądarkę zamknał. :wściekła/y:
Patrycja Co za ludzie. zeby prostow oczy mówić ze nie oddadzą.
ELiza Gratuluję, to bęziecie mieli tropszkę wiecej kaski, fajnie.
anetka Jestem w szoku normalnie. A P przeciez taki ideał był.:-D
Misia92 o fajnie ze się pokazałaś. ja cię pamiętam.

ech nie chce mi się drugi raz pisać.
Odezwę się po obiadku. Miłego dzionka życzę.

jak dobrze tyle ludzi... i duzo nowych mam widze...witam witam ;p;p
Michas cudo moje dobrze. ulewał troche za bardzo i policzki mu sie takie szorstkie zrobiły i czerwone i byłam dziś u pediatry z nim dał syrop na alergie policzki kazał smarowac alantanem a w środe mam sie do niego zgłosić po syrop na to ulewanie.;p

haha i musze sie wam pochawlić wczoraj mojemu dziecku przebiła sie pierwsza jedynka a druga też już czuć;p;p
Kiniorek ja o tobie też. miałm pisac do ciebie czy jeszcze w dwupaku czy moze juz rozpakowana :-)
Gratuluję ząbka..... szybko mu wyszły :):)

Miałam kiepski dzień :wściekła/y: Pojechałam rano załatwiać formalności w pracy- 6h mi to zajęło... a jutro znowu to samo, bo zgubiłam moją obiegówkę (na której już tylko 3 pieczątek brakowało) i zaświadczenie od lekarza, że karmię piersią:wściekła/y: Nie wiem, jak to się stało, obeszłam całą trasę, na której mogłam je zgubić i nie znalazłam:wściekła/y: Poszłam do kadr po nową obiegówkę i mam na razie tylko jedną pieczątkę.
A zgadnijcie, na kiedy jestem pierwszy raz wpisana do grafiku? Na jutro:-D
Mój lekarz rodzinny przyjmuje jutro dopiero od 14. Myślicie, że przyjąłby mnie inny rano i dałby mi nowe zaświadczenie o karmieniu?
I jak tam to zaświadczenie???
Co tu taka cisza? Codziennie bazgrzecie a teraz Was nie ma :hmm:

dostałam dzisiaj kilka zdjęć z Zuzi sesji :tak:
Zobacz załącznik 332206Zobacz załącznik 332207Zobacz załącznik 332208

Normalnie są w lepszej jakości, ale musiałam je zmniejszyć, bo miały po 7MB to by mi sie chyba godzinę ładowały :sorry2:
Słodka Zuzia szczególnie w tym kapeluszu :tak::tak:
hej
pierwsza? :szok:

Kurcze wczoraj dobre wiesci a dzis rano odpalam kuchenke a tu cisza.... gaz sie skonczyl... :dry: jak nie urok to sraczka :-D ale cóz;-) małz na pierwszej zmianie... jakos do 15 musze wytrzymac ;]
Dzis zapowiada sie łaaadna pogoda wiec koło 10 wyruszamy a spacerek :-)

anetka sliczne te foty małej, a najlepsza ta w tym kapeluszu :tak:
misia witaj ;-)
Eliza a dlaczego Wy nie macie takiego gazu ziemnego??? My płacimy na 2 miesiace ok 40 zł za taki gaz i nie musze sie martwic że mi sie skończy...
Mój syn dzisiaj jak szlismy do babci mówi mama śam. No to go pusciłam i jestem pod wrazeniem jak ładnie szedł. Nie uciekał:biggrin2: a w ogóle to śam to czasem mu wychodzi jak cham:-D. Nie wiem czemu jak słysze dzieci to wszystko tak miekko mówią przez ś, ć a ten wszystko przez "ch" tak twardo strasznie. Nie powie bułka tylko np bucha. To ch jest za kazda litere której nie umie wypowiedziec:/

Daffi
inne ciuszki bo ja przebrałaś dla niepoznaki:-D
elizka gratki;-)
fikusek sliczna kurteczka i buciki ale kurteczka mi sie bardziej podoba:-) super jest
anetka ja tak z moim T. mam co dziennie robie obiad albo sprzatam i słysze "Anka!! mały rozwala w pokoju ( cos tam)". Pomijam fakt ze on siedzi 3 metry od niego i mu sie dupy ruszyć nie chce. Ale ja z kuchni mam lecieć i małego pilnowac... No i jeszcz jasnie panu obiad robic. Mój mnie wczoraj tak wnerwił ze kazałam mu sprzatnać 2 pokoje... nawet poodkurzał:cool:. A kuretczka fajna zuzia bedzie jak metalówa albo dziecko motocykla:-) moja mama chce taka Kacprowi kupic tzn chłopięcą:-p Bo oni maja swiźa na punkcie motorów to wnuczek tez musi miec cos motorowego:-D.
Zuzia na zdjeciach wygląda przebojowo:-)
pati... a był na tej szatce jakis napis? mozna to zgłosic jako przywłaszczenie własnosci. To nic ze nie kosztuje fortuny ale to jest Twoje. Moze było tam cos wyszyste tak zeby udowodnic ze to Twoje.

Umi no właśnie nic tam nie było co by świadczyło o tym że to moje.. niestety. Ale R sie zawzioł....Powiedział że to odzyska a damian jeszcze w ryj zarobi..... gadaliśmy wczoraj o tym tłumaczyłam mu że po co mu jeszcze problemy że on nie jest tego wart no ale jak to do faceta grochem o ściane... Nieźle mu zalazł za skóre.....

A my dzis o dziwo wyspani.. Kuba wstał w nocy 4 razy... kiedy sie skończy to jego wstawanie to ja niewiem ... powoli mam dośc no ale cóż. Chłopaki zjedli dzis płatki z mlekiem na sniadanko a ja jogurcika :):)

EWI gdzie tam ideał, w facetach ideału nie znajdziesz:-p widocznie każdemu raz kiedyś musi odwalić :-D za to później pojechał do miasta i kupił mi cole i skakanke :-D:-D:-D i próbował uśpić Zuzię, ale że mu nie szło to się zlitowałam i sama uśpiłam ;-)

A już poprasowalam.\\

A mnie M wczoraj wieczorem tez wkurzył, ja już spałam a on w kompie. Zuzia płakała i oczywiscie tak długo musiała płakać zebym to ja do niej poszła. A jasnie hrabia dupy nie ruszył.. A mój napewno to nie ideał....

No faceci sa już chyba tak skonstruowani..... U mnie np teraz siedze sama z dziecmi prawie całe dnie.. Wczoraj R przyszedł przed 19 zrobił awanture :p zjadł , napalił i pojechał i przyjechał przed 22... dzis o 16 wraca z pracy i na 17 jedzie już do garażu na fuszke.... i niewiem o której wróci.. na jutro też sie szykuje jakieś dodatkowe auto...

Patrycja9009 Hmmmm moi rodzice maja gaz ziemny ale to trzeba by przeciagac, rozkopytwac.... i to za wszystko indywidualnie zapłacic ;]

Własie wrócilismy ze spacerku :-) ale super pogoda, moze po południu jeszcze wyjdziemy? ;-)

reklama
hej dziewczyny:-)

tak czytam o tym wstawaniu do dzieci to mnie naszła myśl, czy Wy dziewczyny się jakoś umawiałyście ze swoimi facetami na to, kto kiedy wstaje itd? czy to tak samo z siebie wychodziło? chodz mi głównie o to jak było przez powiedzmy pierwsze tygodnie z maleństwem w domu;-)

Anetka bardzo się ciesze z powrotu do pracy, niby nie było mnie zaledwie tydzień,ale już zdążyłam zatęsknić:-D aZuzia to urodzona modeleczka, super są te zdjęcia:-)

ja w ogóle uwielbiam oglądać sesje z malutkimi dziećmi, znalazłam ostatnio bloga p.Małgorzaty Stępień :szok: tam są dopiero cuda, zobaczcie sobie w wolnej chwili - polecam;-)

Eliza fajnie,że spacer się udał:-) u mnie też pogoda świetna, słoneczko świeci, ok -2 także jest ekstra:-)

Do góry