reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Trina u nas sie umawiałysmy z mezem kto wstaje:-) jak byla sama hania to tak na zmiane wstawalismy, jak bylo dwoje to poprostu on do Hani,ja do Daniela:-) a teraz mąż przejoł starszaków a ja do Mikiego wstaje tylko :-p

Pati no własnie :-p :-) a jak tam chłopaki?

Eliza zostal nam lekki kaszel ale wygrywamy już z nim..... Jutro dentyste mamy :/:/ aż sie boje co to bedzie....
zaraz Wam wkleje filmik tańczącego Kuby :D:D

trina u nas od początku Przemek wstawał do Zuzi i mi ją przynosił do karmienia, nie było innego wyjścia, bo ja po CC nie dałabym rady tak co chwilę chodzić..

A zdjęcia p. Stępień naprawde ładne :tak:

trina u nas moze przez pierwszy tydzien M mi pomagał i wstawal karmic mała. Pozniej to niestety ja wstawałam bo słaby sen mam, a M nikt i nic nie obudzi. Takze sama sprawa się załatwiła. No ale z tym jak ja spie a on nie i nie idzie do Z to przegina...
Ach i przed chwilą znów bo Zuzia grzewbała koło nagrywarki i mi sie oberwało.

A najgorsze jest to ze jak Z się przewróci główką o kafelki i płacze to nie mam jej przytulać , bo beksa się zrobiła:szok::szok: Masakra jakaś , nie poznaje go...

lolkak mi tez włoski Z sie podobają, ma ich tak duzo ,i są takie miękusie, chciałabym takie mieć:-)

Malwina to moze pogadaj z nim o tym?warto wyjasnic sobie pewne sprawy i moze bedzie lepiej ;-)

Patrycja to dobrze ze juz lepiej... a jutroporadzicie sobie z dentysta;-)

edit. Pati swietny jest :-D heheheee

Ostatnia edycja:
Malwina ale to jest co innego jak sie dziecko przewróci i płacze a jak płaczem cos wymusza...... może porozmawiaj z nim o tym przeciez jak sie przewróciła i ją bolało to wiadomo że bedzie płakac....

reklama
Do góry