reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
patrycja Niezły tancerz:-D Zaświadczenie i obiegówka się znalazły, dziś rano zadzwoniła koleżanka, że portier przyniósł. Ale podpis lekarza miałam już na tej nowej obiegówce i w kadrach się nie zgodziła babka, żebym 2 spięła ze sobą. Musiałam biegać i prosić jeszcze raz o pieczątki:wściekła/y:
Ale wszystko załatwiłam i jutro idę już do pracy:szok: Zaraz idę ćwiczyć i spać, bo ok. 5 muszę wstać. Wyjdę z domu, zanim mała wstanie, a wrócę, jak już będzie spała. Ciekawe, ile razy P. zadzwoni, co ma robić :-D Dziś był z nią sam do 15, zadzwonił tylko 2 razy, i nawet posprzątał mieszkanie :szok::-) Muszę go częściej tak zostawiać;-) Chociaż te porządki chyba trochę się łączyły z tym, że kolega ze swoim synkiem go odwiedził:-p Jak wracałam, to ich spotkałam na spacerze z wózkami- piękny widok:tak:
Widzę, że nie tylko moja gwiazda coraz wcześniej wstaje :dry:
P. też nie pójdzie do małej, jak płacze, jeśli ja jestem w domu :dry: Chyba że powiem, że ma iść, to z trudem ruszy tyłek :dry:

trinaa W nocy P. nigdy nie wstawał, bo z jego cyców nic nie leci:-D Za to nad ranem jak miał wolne zajmował się małą, a ja jeszcze dosypiałam.
malwina:-D:-D:-D Świetny film:-D
paula
Jaki śliczny króliczek z Zuzi :tak: Mam taki sam smoczek i ta pozycja na brzuchu jakoś mi się z moja małą kojarzy:-D
fikusek Ale mały miał grzywę:szok: Moja może za rok się doczeka podobnej długości włosów:sorry:
lolkak 2h:szok: Czy to na pewno była Maja?!:szok::-D
Daffi :-D Niezła akrobatka:-D
vegas 2 ostatnie zdjęcia są super:tak::-D

A ja dziś moich rodziców wyciągnęłam na spacer nad Zatokę i do knajpki na herbatę i ciacho :tak: Powoli lód już topnieje, ale i tak jeszcze w znacznym stopniu Zatoka jest zamarznięta :tak:

Witam mamuśki !
Czy przyjmiecie mnie do swego grona?
Jestem styczniową mamą 13-sto miesięcznego Antosia,ogólnie na bb jestem już długo tylko zawsze pisałam na styczniówkach 2010 ale tam ostatnio jakoś pusto się zrobiło,:-( a swoją drogą znalazłam tu swoje ''koleżanki'' ze styczniówek.Paula,Kama,Malwina mam Was, tu jesteście :-Da ja się zastanawiam gdzie się podziewacie.:-)

To jak mogę się do Was przyłączyć babeczki?

Hej

znów pierwsza? :szok:
ee druga ;-)

anetka trzymam kciukasy :-)

Witam nową mame stczyczniówke ;-) justys

U mnie noc srednia,nawet M jak miloc nie obejrzalam.... padłam :dry:
a teraz jem sniadanko :-) a Miki ze mną :szok: normalne daje mu kawaleczki parówki drobiowej a ten slicznie gryzie ją i juz sie nie zaksztusza, tak jak wczesniej :tak: jejku jemu juz niedlugo 9mies stuknie i 10ty zacznie... :confused2: ale zleciało....
M pofukany na mnie h** wie o co... ehhhh faceci........

Ostatnia edycja:
Heja,

No,więc u nas znowu standardowo pobudka przed piątą i zero chęci do spania i jedzenia:dry: W nocy też słabo spała,bo cisnęła kupę. Efekt: oczywiście całe wyrko w kolorze żółto-pomarańczowym :-D

Koniczynka no właśnie sama się zastanawiałam czy mi dziecka nie podmienili :-D No chyba,że to wpływa kawalera z którym spacerowała :-D

Paula ja też mieszkam na jednym końcu miasta a ona na drugim :-D Ale jakoś udało nam się spiknąc,pewnie dlatego,że Ożarów to dziura :-D Gdyby to była Wawa to pewnie tak łatwo by nam nie było ;-) no i super słyszeć o paczce :-)

E:
Vegas śliczna mała -a ciuch wymiata :-D

Witam nową mamę:-)

Elizka u mnie też wielki foch i fuczenie. Jeszcze wczoraj się na mnie wydarł,że pewnie nie przedłużą mu umowy,bo niby jest o 2 osoby za dużo na jego dziale-tak jakby to była moja wina:eek::baffled:

Ostatnia edycja:
hej:) u nas też dziś nocka nie bardzo, trochę się do Małej nalatałam. Głównie przez to, że pozy robi jak akrobata a potem ratuj. No i o 7.30 już na nogach, noooc:p Ale za to piękne słonko na dworku to dziś pewnie spacerek będzie.

witam nową mamę:)
Antoś to chyba bardzo popularne imię:)

reklama
justys witam :tak: pewnie, że możesz się przyłączyć :-)

paula dzięki! Nie rozmyślę się, ale dzisiaj już po 6 się obudziłam i spać nie mogłam :sorry: masakra, żeby tak się bać :confused2:
A ja nie muszę robić obiadu, bo mam gołąbki od teściowej :-):-)

Eliza to fajnie, że Mikuś zaczyna juz ładnie gryźć, niedługo będzie wcinał wszystko to co Wy, ja się zawsze nie mogłam doczekać aż Zuza będzie normalnie jadła :-p

lolkak i Ty od 5 już w ogóle nie spałaś? :szok: jak Ty funkcjonujesz?? :-p

U nas dzisiaj w nocy koszmar :confused2: Zuza oczywiście przylazła do nas, ale gdyby jeszcze spokojnie spała.. to nie! Jęczała pół nocy, kręciła się, wierciła, marudziła, mam dość! :baffled:

Do góry