reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja mam takie przekonanie.... i jak dla mnie do Kościoła spódnica czy sukienka to za kolano ale to ja :-D

Paula pewnie że miło :-D:-D

Patrycja kochanego ciała nigdy za wiele :-D zawsze sobie to powtarzam :-D

Mój M też nie daję mi schudnąć :dry:

Ja bym w sobie wiele rzeczy poprawiła, ale brzuch to priorytet ale tych dwóch obwisłych fałd skóry po bokach mi nie wessie do środka :no:
Chyba tylko operacja plastyczna mnie ratuje.

reklama
Witam wszystkie

A ja zapomnialam ze nam umowa na internet wygasa i dzisiaj wyłaczyli nam internet.:-(

takze nie wiem kiedy bede , pisze z biura

Mam nadzieje ze chociaz podczytam Was trochę

Kama spróbuj troche poćwiczyć....

A tu wczorajszy Kuba na wesoło... niewiem czemu ale ciagle chodził w tej czapce... jak mu zleciała to próbował ja założyc hehehehe

Załączniki

• SDC17222.JPG
    SDC17222.JPG
    36,4 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC17235.JPG
    SDC17235.JPG
    44,2 KB · Wyświetleń: 41
Malwina jeśli masz jak to zachodzisz do operatora przedłużasz i w ciągu 24 h masz już s powrotem net, przeważnie już po 2-3h śmiga.

Pati próbowałam ech... ale brak mi motywacji.

Kubuś przystojniaczek malutki ;-)

On to przynajmniej jak człowiek czapkę na głowie nosi, Julka to przeważnie rajstopy zarzuca :-D

Kama rajstopy :-D:-D:-D
U mnie z ćwiczeniami nie ma problemu jak sie za to wezme to ćwicze dziennie... gorzej właśnie z wena u mnie..

No no dziewczyny,ale mi zafundowałyscie nadrabiania :-D

Patrycja czasem się dziecku coś spodoba i jak się uprze to nie ma siły i będzie się tym bawił, tak jak mały mojej sis - ostatnio ma modę na wynoszenie z kuchni wałka do ciasta i pokrywek,a potem szukaj wiatru w polu;-):-D

Anetka fajna ta sukienka którą pokazałaś, taka skromna, mnie też się takie podobają:-)

paula to ciekawy ślub musiała mieć ta Twoja znajoma, zawsze jakaś odmiana, ale ja chyba jednak jestem za tradycyjną,długą suknią,a do pokazania zgrabnych nożek są inne okazje:-p

Partycja ja właśnie wenę mam a chęci brak, ale byśmy się dobrały :-D

Paula no właśnie :dry: ale myślę że wiosną-latem uda Nam się częściej spotykać, no i trzeba będzie u Nas sezon grillowy otworzyć, zaproszenie nadal aktualne ;-)

no rzeczywiście razem bysmy dopełniły sie i może coś by z tego wyszło hehehe
a do mnie na grilla kto przyjedzie ???

paula jak byś kiedys zmieniła zdanie to wiesz do kogo możesz sie zgłosić:-D
kaamaa a myslałam ze ksieża u was tak wymagają. u nas usłyszałam na jednej z mszy ze nie mozna miec bluzek z napisami w kosciele:dry: a ja własnie miałam bluzke z krótkim rekawem do tego spódnice a na bluzce nadruk:-D ale nie jakis obraźliwy po prostu zwykły napis
pati o wymiata Kuba:-D mój Kacper kiedys chodził cały dzien w czapce z tygryskiem to nic ze była na niego duzo za duża

A jak tam nasz prawie rodząca?

reklama
Do góry