reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka o ja bezmuzga ona przecież zdjęcie tu wstawiała:-D
kiniorek mocno kciuki zaciskam zeby sie ruszyło

Paula może M z prezesowskiej pensji dorobi się samochodu :-D, żebyśmy się pociągiem nie musiały tłuc.

Daff jeszcze raz gratki!

Trinaa a może tosty na ciepło? chleb tostowy do tego pomidor, ogórek kiszony, cebulka, salami i ser i do piekarnika pychaaa :-)

Aaaa i mam fajny przepis dla amatorów czosnku.

Bochenek chleba, krojony
Główka czosnku, przeciśnięta przez praskę
20 dag sera potarkowanego
Słoik majonezu

Majonez ser i czosnek mieszasz, smarujesz każdą kromkę z dwóch stron i składasz s powrotem w bochenek, całosc zawijak w folię aluminiową i do piekarnika, pychaaa :-)
ale lepiej smakuje jak się do na grillu wędzi.

witam dziewczyny, znowu mnie dlugo nie bylo- u nas duzo sie dzialo.
w koncu sie przeprowadzamy, ale jednak na pokoj nie na mieszkanie.
i musimy sie pochwalic dwoma nowymi zabkami -dolna dwojka i czworka,

kaamaa zmykaj z tym przpissem na przepisy:-D bo ja potem bede musiała 20 stron przekopywać

a i to sie wszystkich tyczy:-D bo ja zamiast przegladac 5 czy 6 stron to mam ponad 100 i tak szukam przepisów:-p
Kasiuch super ze sie przeprowadzacie, tym razem sami bedziecie?

Kasiuch gratuluje ząbków;-)

kaamaa dzięki:-) my akurat lubimy czosnek, także postaram się skorzystać z Twojego przepisu;-) i jeszcze tak wpadłam,że można zrobić pieczarki w panierce, paszteciki, jakieś śledzie...w sumie jest jeszcze kilka opcji dobrze,że jutro mamy wolne z Michałem i teściowie nas też wspomogą:-D

reklama
Do góry