Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi bo kablówki są dużo tańsze. 

Ale jak my mieszkamy w domu to kablówki niet

Ale jak my mieszkamy w domu to kablówki niet

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

im większą masz siłę sygnału tym mniejsze zakłócenia.
 im większą masz siłę sygnału tym mniejsze zakłócenia. jak tylko byl silniejzy deszcz albo upał powyzej 28 stopni to internet nie działał
 jak tylko byl silniejzy deszcz albo upał powyzej 28 stopni to internet nie działał . Calkiem o tym zapomniałam
. Calkiem o tym zapomniałam eh uroki zycia na wsi:/ ale i tak mnie ciągnie do wsi i czasem chciałabym tam przez jakis czas pomieszkać
 eh uroki zycia na wsi:/ ale i tak mnie ciągnie do wsi i czasem chciałabym tam przez jakis czas pomieszkać
Daffi no wlasnie tutaj za 57zl mamy dwa pakiety ;] a tam za te 54 jest wsio... a jak to sie dorobicie polsatu? mozna wykupic czy co??
my kolo 10 idziemy na dwor, kurcze obiad musze wymyslec :///
Daffi to w ten sposób mozna mniec ogólnie darmowa telewizię czy to tylko pod dekoder musisz podpiąć i pod nic innego? A czemu ja cie powaliłam... to akurat było niezalezne ode mnie