reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mlodamamusia No pewnie, nie może być inaczej, za kilka dni pochwalisz się Rafałkiem i będziemy się śmiać z tego całego oczekiwania :)
A ja powiem szczerze, że chciałabym donosić tak długo i czekać troszkę, może to dziwne, ale to chyba dlatego, że urodziłam wcześniaka i nie doczekałam wielu rzeczy, poza tym mam termin na koniec października, a na początku listopada mam urodziny i marzę o takim małym prezenciku:-)

mloda to jeszcze ten ostatni termin pewnie beda brac pod uwage, ja z Mikim mialam termin na 31 maja (OM) a z USG na 8 czerwca i 8ego urodzilam:-p
A daniela rodzilam 2 dni przed terminem, szybka akcja bo w 2h40min (od odejscia wod, potem zaraz skurcze) i byl juz na swiecie:tak:

Agoosia 3mam kciuki moze prezencik się spełni ;-)
Lana myśle ze dam rade. ;-)
Liza no to szybka akcja ;-):-)

zobaczymy w poniedziałek mam wizyte. Zobacze co mi powie . O ile do tego poniedziałku nie urodze:-);-)

Agoosia no dokładnie nikt nie zna dnia ani godziny .
Chociaż ta mała istotka zna dzien i godzine ;-) kiedy zechce się jej przyjść na świat :-)

a krzyczałyście bo jak leżałam na KTG to obok babka rodziła i tak się darła jakby ze skóry ją zdzierali .
aż normalnie odechciało mi się rodzić ..

reklama
Młoda spójrz w kartę ciąży, najbardziej wiarygodny jest termin z USG pomiędzy 11 a 14 t.c

Ja nie krzyczałam, aż dziwne :-D tylko spokojnie mówiłam do J żeby mnie stąd zabrał.

Co do wywoływania to cały dzień miałam podłączoną oxy i nic tylko brzuch się stawiał a skurcze na ktg na 100% i więcej :dry:

Na drugi dzień nad ranem zaczęły się skurcze o 13 jak trafiłam na podorówkę to mi od razu oxy podłączyli, bolało jak jasny gwint, ale porównania nie mam.
Podobno z oxy skurcze są bardziej bolesne.

Do góry