reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej
justys wiesz co musisz sprawdzic, dac mu troche i jezeli na nastepny dzien nie bedzie mial bolesci brzuszka to mozesz juz dawac :tak:

Wy piszecie o zazdrrosci, to u mnie starszaki to wogole nie zazdrosne, w ciagu dnia kilka razy przychodza do mnie, i gadaja: "Mamusiu, wiesz co...?" "Kocham Cie." :-) i tak kilka razy, daja mi buziaczka w policzek i dalej, jedynie miki jest zazdrosny ale wlasnie o nich, jak do mnie tak przychodza i sie przytulaja :-) ale to zaskrzeczy ze mu sie nie podoba i tyle, ja go nie ucze ze jest tylko moj, mam jeszcze dwoje łobuzów z ktorymi musze sie poprzytulac, a wymagaja tego czesto :-D Gadaja juz tyle ze naprawde jestem w szoku jak ten czas leci, za chwilke Hania bedzie miala 5 lat, przedszkole...

No i napisze Wam ze Miki juz 3 noce spi w swoim łozeczku, zasypia tak jak kiedys, glaskam go po głowce, i poprostu odplywa...:-) i spi nawet do 1-2 bez jedzenia, i potem dostaje cyca (musze nauczyc sie leciec od razu po mm) bo juz cycki malo mleka maja, choc jak pociągnie to i wydaje mi sie ze jest wiecej, niewiem...:p

Ja na porodówce nie krzyczalam:no: :-p

Ale jestem dziś nie wyspana :/ Kacper mi ładną szopkę z nocy zrobił... Spał z nami i gdzieś o 3 w nocy budzi mnie płacz, ale nie z łóżka, tylko z kuchni! Lecę do kuchni, a tam Mały pod stołem siedzi i nie mógł wyjść, a jak mnie zobaczył, to jeszcze mi a kuku zrobił:szok: Chyba mu się coś , przyśniło, ale byłam wystraszona. A potem mu się jeszcze jeść zachciało:-D

Justyś Wg mnie możesz, ja dość wcześnie dawałam Kacprowi wodę mineralną, nie pamiętam dokładnie kiedy, ale dość wcześnie :) ale brałam tylko Zywca Zdrój.

Justyś no pewnie że możesz dawać, Primaverę, żywiec Zdrój i Mama i Ja, reszta na razie w odstawkę.

Aga do kuchni :szok: dobry jest, dobrze że nic mu się nie stało.

A my wstałyśmy półgodziny temu :-D kocham takie wstawanie.

Za to dziś pogoda do dooopy :dry: pochmurno i 16 st.

Witam. Ja przepraszam ze nie pisałam wczoraj ale wolałam coś w domu zrobić.
widze tylko 10 stron do nadrobienia mam.
mnie dizsiaj z samego rana @ dopadła, do tego od wczoraj żołądek boli i nei wiem co z tym fantem zrobić.
Kama Gratuluje nowych ząbków.
ANetka Kama Lana to tylko ja jedna tutaj nie boję się pająkow?:szok: ja myślałam ze wy takie twarde babki jesteście.
co do tych układanek to fajna sprawa, do mnie jak pierwszy raz dzwonili to proponowali bieliznę, a se pomyślałam co mi tam to zmaówię, a potem to non stop przesyłali katalogi i trzeba było dzwonić i anulować zamówienie. ale potem zadzwoniłam i powiedziałam że już nei chcę dostawać tych kataklogów i sie uspokoiło. potem dzwonili do mnei w sprawie ksiażeczek edukacyjnych, wysłuchałam Pani i podziękowałam, powiedzxiałam że moje dziecko ma tych ksiazeczek już sporo i nie potrzebujemy więcej. no a oststnio dzwonili w sprawie kursu angielskiego. oczywiscie wysłuchałam wszystko co pan miał do powiedzenia i też podziekowałam tłumacząc że moja znajomośc angielskiego zupełnie mi wystarcza na chwilę obecną.
Lana Współczuje [przeżyć z policją. nie ma to jak ktoś życzliwy.
]Kasia No no, przystojniak z Kacperka.
Kama No jak mozesz takei pysznosci pokazywać, tez się napaliłam na ten sernik. wygląda przepysznie.
Niunia a co się stało? o już wiem. [przykro mi z tego powodu. draniowi nei wybaczaj, nawet gdyby na kolanach [rzychodził zk wiatami i przepraszał. skoro było go stac na takie słowa w Twoim kierunku to nie nalezy się mu nic od Ciebie.
Kamcia ooo, mój to strasznie sie myszy boi i jak takową zobaczy to piszczy gorzej niż neijedna dizewczyna. :-D ja jak byłam mała i z wujkiem na pole jeźdizłam to z bratem myszy łapaliśmy. i robiliśmy im domki z piasku.
Lana U mnie w domu też pajęczyn nie ma, jak sie pojawiają to je sprzatam, ale pająki omijam jeśłi mogę, ale jesli jest ich sporo to wiadomo likwidacja. a jak jeden sobei w rogu siedzi to niech siedzi.:-) mi on nie przeszkadza.
rzeczywiście nie mogłubyście ze mną mieszkać.
Młoda mamusia CO do wywoływania porodu to z opowieści wiem że dp najprzyjemniejszych nei należy ale źle tez nei jest. Ginekolog robui masaż szyjki pobudzając skórcze, ale robią to kiedy skórcze sie pojaweiają i nie nasilają sie przez dlugi czas. co do krzyku to mi sie wydaje że nie krzycząłam tylko jęczałam. ale są takie co się drą na cąły szpital.
Kasia z tymi ogórkami, pomidorami i sąłata to tez słyszałam. al enie wiem skąd ta panika, wystarczy kupować w sprawdzonych miejscach, gdzie jest na 100% pewne że warzywo pochodzi z polskich upraw. najlepiej jest zrezygnowac i kupowac te warzywa w sezonie.
Kasia, Lana Aga Zazdrość dziecka, skad ja to znam. :sorry: Ja nie moge nawet pna chwilę się przytulić do S bo Justynka od razu mnie bije a o pocąłunku to już nie ma mowy.
Aga No rzeczywiście niezła szopka. biednu zamiast do dammy do kuchni uciekł.

boze dziewczyny co za historia normalnie tak sie poplakalam!!

moja kolezanka byla w 7miesiacu ciazy jej maz (a moj bardzo dobry przyjaciel) byl w pracy ona lezala czytala i nagle gdy wstala nie odeszly jej wody tylko po nogach poleciala jej krew i sie przewrocila nie miala sily wstac i zadzwonic do meza kiedy wrocil znalazl ja w kazluzy krwi zawiozl ja do szpitala okazalo sioe ze nie ma rozwarcia lekarze podali jej okscytocyn na wywolanie porodu , gdy juz miala skurcze zaczela przec ale nie maila sily by urodzic byla tak slaba a lekarze zamiast zrobic jej cesarke czekali jak na zbawienie !! kiedy po paru nastu godzinach nie urodzila dopiero wtedy zrobili jej cesarke niesety maluszek mial okrecona pepowine wokol szyji i sie udusil a ona diostala takiego krwotoku gdy lekarz wyszedl wtedy piuelegniarka rzucila tkst do meza mojej kolezanki "moze pan powiedziec zonie zeby tak nie krwawila bo nie mam czystych przescieradel:: nosz tak sie na nia wsciekl zaczol krzyczec zeby pobiegla po lekarza bo jego zona umiera a ona stala jak idiotka a asia zaczela sie zegnac z mezem ale na szczescie lekarze opanowiali sytuacje !!

wlasnie dzownila do mnie jej siostra i mi opowiedzial postanowilam ze to napisze !! zobaczcie jak traktowane sa kobiety w szpitalach i jak tu nie martwic sie o siebie i o malenstwo!!

EWI44 eh masakra jednym slowem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
niunia a ile ty masz lat wogole sorry ale chyba przeoczylam? i skad wiesz ze ona miala najpierw plamke krwi a potem jej po nogach polecialo? jakos to takie niespujne, w pierwszym tekscie tego nie napisalaas?

Liza rozmawilam z jej mezem a mam 22 lata
user-offline.png

reklama
Do góry