Hej laski
Małoda gratuluję!!!! Super fotki
Herbata końcówka to już bardzo szybko leci zaraz będziesz nam pisała że do szpitala jedziesz rodzić
Liza fajne ciuszki

super masz męża... W przeciwieństwie do mojego co dzisiaj nawiwijał ale to na na główny... Mój to chyba musiał by długo myśleć...
Mariolcia fajnie że wszystko ok i podpisujecie umowę to na jakiej ulicy znaleźliście to mieszkanko ja dziś akurat byłam w Lublinie
gosida super że mała zaczyna jeść nowości

Ja Domce już dawałam chyba w 4 miesiącu ale z niej łaskuch zawsze był
justyś na pewno mały przy dzieciach nauczy się jeść w żłobku i ni będzie grymasił
mazia ja też chyba wolałabym w styczniu to szykuj kaskę na prezenty
gosia to rzeczywiście Ci się rozkręca a jak z nauką chodzenia raczkowania itd.?
Elwirka ale Ci dobrze z Tymi nockami nie wiem czemu moja się tak budzi:/
umi moja też ma jazdy;/ kiedyś jej się ubzdurało że ją pampers swędzi... Jak usnęła to okazało się że nic tam nie ma i przespała z nim do rana;/
Koniczynka życzę powodzenia w pisaniu pracy ja najbliżej za dwa lata się bronię jak się dostane oczywiście
Patisia ale Ty wytrwała jesteś

podziwiam Cię... Ja też nie chciałam żeby wszyscy wiedzieli chociaż byłam na studiach... A egzaminy mi lepiej szły bo od czasu jak zaszłam w ciążę do teraz nie miałam żadnej poprawki
Daffi zamilkła??
Nie bardzo się odzywam dziś byłam w Lublinie bo brat C z żoną musieli zabrać rzeczy z piwnicy cóż z tego że ma prawo jazdy a nie jeździ, Domka była na mojej uczelni zapytałam się to i owo

I w sumie we 3 baby wróciłyśmy bo chłopy zostali(bracia C) a C na dzień dobry mnie wku.... wracam a on w stanie pozostawiającym wiele do życzenia do tego w du... uprzejmy... No cóż jakieś teksty jeszcze wali pojadę do rodziców może zatęskni i zastanowi się 3 razy zanim buzie do mnie otworzy... A po za tym wczoraj przypomniało nam się że siostra C w sobotę miała 30 urodziny i my i brat C z żoną zapomnieliśmy kupiliśmy jej prezent i zrobiliśmy tort z 30 świeczkami i pod pretekstem grilla zaprosiliśmy jak zgasiliśmy światła i C wszedł z tortem to się popłakała

Domka zaczyna co chwila jakieś słowo wymyślać ma teraz alter ego i klepie się po piersi i mówi że jest MIMI

I ostatnio stanęła na tarasie i do C mówi " Tata Mimi brum!" Rozkoszna chyba tyle u mnie sorry że tak dużo i przepraszam jeśli którejś nie odpisałam;/