reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ehhh normalnie o niczym innym nie myslę teraz :-(
czekamy tylkko na list i będzie wszystko dokładnie wiadomo kiedy jak ...
masakra.. jak na skazanie jakieś.. ryczeć mi się chce :-(

przy okazji :

"sms od Herbaty

Mała jest już na świecie. Urodziłam wczoraj po 26 godzinach o 23:59, 3120g i 52cm."

GRATULACJE

reklama
Herbata Gratuluję. w końcu :-D.
Kamcioa Nieciekawie, ale mam nadzieję ze operacja przebiegnie szybko i jedynym potem mankamentem będzie fakt że twój musi leżeć.:tak:

ja dizeczyny mam do Was pytanko co oznacza nazwa KGS Wybrzeże?:baffled:

witam :)
u nas nocka w miare. wieczorkiem ogladalam z mama "tylko mnie kochaj", ale pod koniec to juz zasnelam, bylam okropnie zmeczona. ale mlody i tak pospac nie dal bo o 5 juz na nogach. teraz sobie zasnal a ja wypilam kawke.

ewi a wiesz ze nie mam pojecia co to znaczy. ale to nazwa klubu.

herbata GRATULACJE :)) nareszcie ;*

vegas oby ten katarek martyni szybko minal

vikamcia wspolczuje mezowi.

Witam w mrozny poranek

Herbata , ogromne gratulacje , doczekałas sie wkoncu córeczki:)

Daffi
to fajnie ze u Agi i Olenki ok, trzymałam kciuki zeby wszystko dobrze sie skączyło

Vi kamcia nie zamartwiaj sie , wszystko musi byc oki, mój M tez powinien miec operacje ale niestety ją odkłada, naszcescie nie jest tak pilna

Beacia u nas pobódka troche pózniej bo o 6.30

Vegas zdrówka dla Martynki

Hejka
Herbata GRATULACJEEEE jupi :-D :happy: super ze mała juz na swiecie ;-)
ViKamcia kurcze bedzie dobrze..... :***
Vegas zdrówka dla małej :)

U nas chorób ciąg dalszy, ale dajemy rade jakos.... w nocy byl spory mróz :tak: ale to dobrze:-)
Na obiad rybka po grecku bedzie;-) a jutro mam zabiegany dzien i nie zajrze wczesnie napewno... Rano kolo 8 wyjerzdzam M zaworze do brata, i jade z dzieciakami do tesciowej, starszaki zostawiam z nią i na 10 z Mikim na bioderka.... normalnie :szok: jeszcze badanie o takiej godzinie ze Miki powinien spac, czuje ze bedzie pięknie.... :no: jakos dam rade moze....:baffled:

Weszłam tylko żeby zobaczyć czy Herbata urodziła a więc
Herbatko bardzo bardzo z całego serca Ci gratuluję czekamy na Ciebie i na maleńką:)

Idę magnez pić....

reklama
witam sie ! .
Z kubkiem kakao :-D

młodemu idą zęby płacze cały czas wpycha rączki do buzi i gryzie. Biedactwo moje :-(.
No a dzisiaj tata zaprosił nas na PIZZĘ :-D

Herbatka dziękuję za SMS-a ! ;* Gratulacje z calego serduszka !!;* Wracaj do formy i do nas !;*

Do góry